|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Ako niste znali, OVAKO se zapravo koristi D112. Pazljivo gledajte
http://www.youtube.com/watch?v=qF8CgqrkoC0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
SuperModerator
|
![]()
"pjevaaj mi u potiljaaak, ne valja mi usnimaak,
zayebo sam postavkuuu, dajem sutra ostavkuu" |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Eto čovjek i s tako postavljenim mikrofonom napravi hit, i snimka bude pristojna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Pa dobro. Gomila spotova prikazuje U87 u koji ljudi urlaju od gore, iako je side adress mike.
Ne vidim nista lose u ovome, to je za raju, D112 ima taj retro izgled... Mnogo je vaznija cinjenica da u moru muzickog smeca danasnjice ovakve pesme pokazuju da je ipak moguce napisati lep ,ljudski text i normalnu ,pitku muziku... ! Nisam fan, ali lepa i prepoznatljiva pesma,odlicna produkcija, Belan i ko mu je vec producent - pokazali kako se radi...!
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 15-02-2011 at 02:09 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
ovdje covjek isto u sjeni "pjeva" na D112:
http://www.youtube.com/watch?v=_uJ5VKmx6F8 inace, kad sam imao 18 godina falilo mi "mu?kosti" u glasu te mi je producent predlozio upravo D112. Kroz dobar preamp i u odredjenom kontekstu ispalo super. ostalu polovicu albuma sam otpjevao na 58-icu i cuje se razlika samo u donjima te malo u gruboći srednjih koju vise ima AKG. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Ne shvatate vi. Ovako se bolje snimi zvuk kamere.
![]()
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
ne znam da li ste znali da se matrice i skrechevi rade na yamaha 12/4 mikseti
http://www.youtube.com/watch?v=8002qGeOdLY p.s. muzika je kradena. tj semplovana je jedna funk rap pesma |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sve ?to ste o pickupovima htjeli znati a niste... | LAMPASH | Gitarska Produkcija | 1 | 11-05-2010 09:19 PM |
Koliko vam zapravo treba talenta za RnB ? | ugljesa | Produkcija Hip-Hop/RnB Muzike | 10 | 11-05-2010 08:09 PM |
Dark Side of The Moon - da li ste znali? | DaBear | Razno | 0 | 07-12-2009 01:55 PM |
Shure Beta 52A ili AKG D112? | phil.milmax | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 06-04-2009 12:03 AM |
Znali neko nesto vise o D&R DAYNER MIX-U | SIMKES2 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 15-08-2005 01:21 PM |