|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 |
Member
|
![]()
ako nista dugo prijatelju galamićemo oboje dok nam to ne srede...a garantiram ti da ce nam sredit na kraju
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Member
|
![]()
javio sam se jednom decku s naseg lokalnog foruma koji zivi tu u zagrebu koji je u istom procesu slanja svojih sedmica(nadam da ne vrijeđam neku privatnost s ovim posto mi je poslano na PM
![]() pito sam dal je audiopro doso po njih ili sam adam il kako to vec ide te reko kako ti jan imas ove probleme s carinom tamo, pa mi je napiso sljedece: "Ma nista ne ide preko audiopro-a, sve direkt preko adama. Adam je nasao dostavljaca i poslao mi ih na vrata, sve o svoj trosak. Doduse, ja sam kupio preko thomanna, ali procedura bi sigurno bila ista i da sam kupio u hrvatskoj. Audiopro je ducan, a ne ovlasteni adamov servis. Ne znam kako je u srbiji jer ne poznajem njihove zakone, ali prema carinskom zakonu, cl.132 i 160 ako saljes robu radi BESPLATNOG popravka radi ugovorne/jamstevene obveze ili proizvodne mane roba se stavlja u slobodni promet (nema carine). Ali carina to mora odobriti. Na carini treba dokazati da garancija nije istekla i da je popravak besplatno napravljen. Ja sam poslao svoje racune u paketima i dao jedan dostavljacu, ali koliko sam shvatio za to se brine tvrtka koja dostavlja zvucnike njima i onda natrag meni. Adam im je poslao sve podatke i napomenuo da se radi o popravku, ali ja sam im morao dodatno napomenuti (jer zivimo u tunguziji ocito) da se radi o slanju robe radi popravka pa su mi poslali na mail punomoc koju sam potpisao, skenirao i poslao natrag. Ne znam kako ce to sve skupa ispasti, ali cak i ako prijevoznik sjebe ja imam racun, potvrde o placenim davanjima, mailove od adama pa ne bi trebalo biti problema(osim sa zivcima jer dobro znamo kakva je nasa carina). U svakom slucaju javim kako je proslo." eto pa reko da mozda nesto od toga istrazis kod vas i vidis dal ima slicni zakon |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Danas cu zvati carinu da se raspitam! S obzirom da je Audio Pro taj koji daje garanciju meni, oni bi trebalo da se pobrinu jer su oni distributeri, od njih sam kupio, i oni su me zvali da mi pokupe zvucnike, ali Christian mi je rekao da proverim kako bi to islo kad bih ja slao kao privatna osoba, jer izgleda da mu pricaju neke price i cini mi se da je covek sumnjicav prema njima |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
banned
|
![]()
Ovo je zemlja muvatora i prevaranata, tako da se cuvaj, nadam se da ce sve proci ok i da ces dobiti zvucnike nazad reparirane.
![]() |
#67 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Rekli mi da ako zvucnici idu na popravku nazad u fabriku i ako su u garantnom roku da NEMA STA JA TU DA PLACAM CARINU! Kazu "Jedino sto treba da platite je prevoz, spedicija, carinu za opravku ne placate". E sad Adam su organizovali spediciju, nego je problem sto njima pricaju pricice iz spedicije ODAVDE ili odakle vec, da su ogromne takse blabla... Znaci ljudi iz carine su mi rekli isto sto je decko iz Hrvatske rekao gore da je postupak. Ide garancija, zvucnici, fabrika dostavi takodje pismo carini da je popravka radjena za dzabe i to je to...Placao bih PDV na cenu popravke na carini! I covek je dodao: "Slanje proizvoda u reklamnom roku nazad na servis je normalna stvar svuda u svetu, samo kod nas distributeri proizvoda prave frku jer nece da imaju dodatne troskove" Tu sad postoji i fora kakvu su klauzulu potpisali Adam-ov distributer i Adam za Srbiju! Ko snosi troskove spedicije ako se desi kvar ili tako nesto ! Zato sto ce ta spedicija da izadje oko 400 E za zvucnike! Ako su nasi potpisali da oni to snose troskove transporta, onda mi je sve jasno ![]() Pa cak i ako nisu, oni imaju skoro 100 E trosak da dodju od Beograda do Nisa i nazad, to neko mora da plati ![]() Last edited by Jan; 18-02-2011 at 04:22 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Moderator
|
![]()
kakva smo mi gov** pa to nema nigde
nishta ne mozhe lepo i ljudski da se reshi
![]() |
#69 |
Pro Member
|
![]()
DA!
I nesto sam shvatio! Sva garancija koju dobijamo na opremu je izgleda zajebancija! hahaha Jer sta je ovo nego garancija, ja sam dobio garanciju da ce zvucnici da rade kako treba, oni ne rade kako treba, imaju problem koji ne bi trebalo da imaju, idu nazad kod proizvodjaca i ne mogu da odu... Znaci mogu da okacim garanciju machki o rep Last edited by Jan; 18-02-2011 at 05:27 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Member
|
![]()
super vijesti
![]() meni nikako nije jasno da ako se firma tolko dugo godina bavi time i to jako uspjesno, pa onda mora znat vec proceduru za ovakve slucajeve, sve cake zakone postupke i cak ih ponuditi musteriji da ce oni to srediti...a ovi prema mušteriji ono "mrš iš šic beštijo ti i tvoj retorfit carinu će da nam stisnu opet" ![]() ajde de makar nauci nesto covjek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koliko vam zapravo treba talenta za RnB ? | ugljesa | Produkcija Hip-Hop/RnB Muzike | 10 | 11-05-2010 08:09 PM |
Lexicon MX serija | akordeonista | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 02-08-2009 12:24 AM |
Sta zapravo podrazumeva posao muzickog urednika na televiziji? | sadux | Razno | 10 | 18-03-2006 11:49 PM |