|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Kad sam tek uzeo cont. imao sam skoro sve tipke u funkciji...pa i C27...do...C26, no prilikom mog eksperimentiranja sam uspio `zbrisati ih i na ekranu mi se pojavilo OFF... poku?ao sam i reinstall i sava?ta ne?to, no uvijek isto... HELP!!!...ako Boga zna?...!?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Sta kontrolises s njim?Koji software?
Probaj ga "pjeske" mapirati... www.myspace.com/slikaiprilikamusika http://soundcloud.com/slikaiprilika Last edited by Ngino; 17-02-2011 at 08:07 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
radim na cubase 5 i sorry kralju moram priznati da nisam bas vjest sa kontrolerima, pa ak mozes objasni mi to pjeske mapirati...(nesto sam citao UserGuide, al majke mi nemgu provaliti nikako)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Mapira? ovako: Devices/ Device Setup/ Generic Remote i tu namesti? ?ta koji knob kontroli?e.
Ili na sajtu M Audia potra?i? mape i importuje?. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
u biti to sam radio sa STOP,REC,PLAY knobs, dalje nisam ni probao, al kako dodijeliti neki odre?eni zvuk, recimo odre?ene komponente druma...Ja, dok su mi radila dugmad C27...sam imao ve? odre?ene zvukove i raspored im nije bio nimalo zgodan za prangijat...htio sam ubaciti odre?eni zvuk na to i to dugme me?utim ne znam gdje bih ni poceo...(meni se mese?ini da je to jednostavno, al nemgu doku?iti) please help...barem natukni
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Evo ti primer:
Donja polovina prozora (kad otvori? generic remote), pa ima? kolonu "control name" - izabere? koji knob, fejder; zatim kolona "device" izabere? koji npr koji Vst hoće? da kontroli?e?; kolona "value/action" izabere? koju komandu u tom instrumentu hoće? da kontroli?e?... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Koja serija Axioma, Mk2 ili ona starija?
Ako je stara serija,jel koristi? Enigma Editor? Dok pali? klavijature u isto vrijeme dr?i tipke + i - na kontroleru i tako ?e? restartat klavijature,onda sa Enigma editorom ide? dalje onda Cubase Midi Learn blabla ![]() Last edited by Chansomps; 08-03-2011 at 09:59 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Tags |
meni se mese?ini |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
CME UF60 vs M-Audio Axiom 61 | "7" | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 18 | 27-07-2012 05:30 PM |
Yamaha KX 49 ili M-Audio Axiom 49 | loverboydex | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 0 | 07-03-2009 12:26 PM |