|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
često se događa da prilikom transporta lampa izađe iz svog le?i?ta,
pa je prvo probaj izvaditi i staviti natrag, a ako to nije rje?enje, jedino ?to mi pada na pamet je e-bay, mada generalno ne razumijem kakva je to lampa koja "izdr?i" 6-12 mjeseci. meni ne?to tu ne ?tima, i to u startu, jer lampe su ustvari hi-voltage sprave i kao takve daju najbolje rezultate, npr: -u presonus adl600 lampe rade na +/-300V (otuda i naziv 600) -tla ivory serija procesora na120V (zato iz zovu hibridi ) -behringer T19XX serija na 5V(ako se dobro sjećam) ?elim ti svu sreću u pronalasku lampe, ali opet, ako ne nadje?,mo?da je pametno preći na neke tranzistorske pedale.. meni se pokazalo da su "vintage" pedale (npr.tubescreamer) puuuno uporabljivije u vi?e stilova (i classic rock i 7-string hi-gain sound) nego ove "modernije",a naravno u kombinaciji sa pravim pojačalom, te pravom gain strukturom. pitanje je ?to ?elimo da nam daje distorziju(drive,dirt): -pedala? -preamp? -poweramp? -speaker? -kombinacija? nadam se da nisam zagnjavio, ali evo teme za razmi?ljati
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Lampe (El.Cevi) | korenjak | Gitarska Produkcija | 6 | 18-10-2010 10:59 PM |
nove lampe za JMP-1 | Reinhardt | Gitarska Produkcija | 9 | 30-11-2008 09:25 PM |
Ei lampe | fipke | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 14 | 17-10-2006 12:02 PM |