|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Bah, nitko nista, ili je mnogo lose ili bas nije u fazonu koji vam prija.
Dodao sam jos jednu u taj set koji sam nazvao Bleep hop. Zove se Thumbs down - dopao mi se zvuk rickenbacker bass a u okviru reasona (a imao sam nekad rick.... smrc) http://soundcloud.com/kissellii/sets |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Pre ce zaista biti da ovo nije u fazonu koji ljudima prija, jer pesma je dobra osim onog dela gde je nekakva truba, sta li, dobre cinele i lepa glavna melodija, Dusan, a sada ce da doda moj drug iz grupe sta misli.....
Meni su dobre obe mozda malo vise druga a u prvoj te trube zvuce nekako plasticno. Sve u svemu svidja mi se muzika koju radis... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
A ko je radio skrech?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Hvala, meni je truba preglasna i to cu da smanjim kad tad. Sama farba trube je iz Cakewalk Dimension Pro-a.
Jan, scratch sam uradio na sledeci nacin Nasao jedan scratch loop sa neke scratch kompilacije koju imam. Importovao to u FL na kanal kroz Slicex i malo dosetovao cue tacke. Okidao potom to kroz Korg nano pad u real time tj svirao scratch.... tako nekako ... Zato je i sam scratch bolno precizan |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
nada umire poslednja
sam sebe da opravdam to uopste ne lici na originalni loop vise i mislim da je to bolji nacin od scratchovanja u fl scratch eru... mada i to sam probao, malo je ispalo sumanuto http://www.youtube.com/watch?v=H0hMQEGIdBE pazi nedostaje mi jos jedan gramofon i ona tt mixeta i puuuuno vezbe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|