|
Nik?a Brato? Glazbenik, skladatelj, glazbeni producent. Izvođači s kojima je radio su: Arsen Dedić, Oliver Dragojević, Maksim Mrvica, ?The Bond?, Ana Vidović, Zagrebački solisti, Zlatan Stipi?ić Gibonni, Zdravko Čolić, To?e Proeski, Dino Merlin, Kemal Monteno, Petar Gra?o, Danijela, Miroslav ?koro, Nina Badrić, Marko Peković Thompson, Tereza Kesovija, Tatjana Mateja?, Severina, Massimo Savić, Maja Blagdan, Jura Stublić, Vlado Kalember, ?eljko Bebek, Boris Novković, Jasna Zlokić, Doris Dragović, Tony Cetinski, Vesna Pisarović, Luka Ni?etić, Goran Karan, Ibrica Jusić, Ivana Vrdoljak Vanna, te grupe Valentino, Crvena Jabuka, Parni valjak, Majke, Plavi orkestar, Pađen band, Gracia, Zlatni dukati, Te?ka industrija i mnogi drugi. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
pozz cika Niksa, interesuje me koje gitare posjedujete i koristite u studiju mislim na elektricne, klasicne, akusticne, bass git, pojacala....
primjetih neke aktivne magnete na spotu nina, aleksandra maya sar...kod vas? |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Imam 2 basa, Musicman Stingray 5 zica i Ibanez fretless, isto 5 zica.
Tu i tamo zovem frenda koji ima Fender Jazz Bass iz 1967. Uglavnom snimam direktno. Gitare...e tu bi bilo vise pisanja. Sve u svemu imam cca 15 elektricnih, i 10-ak akusticnih. One koje uglavnom koristim su: elektricne - Schecter (imam 2 kom), Gibson Les Paul Custom, Charvel, i nekoliko rucnih radova od majstora iz Hrvatske (Toni Brajdic iz Siska, Lonya Valley Guitars, imam 3 njegove, potom Cats iz Zapresica, a ona s aktivnim EMG pickupima je sastavljena od dijelova po mom izboru kupljenim u USA. Akusticne (metalne zice - Gulid D55, Gibson Sheryl Crow, Martin 000-28 EC, dvije Yamahe (6 i 12 zica), Washburn, Johnson Dobro... s nylon zicama imam jedan rucni rad (jos iz Sarajeva od prije 25 godina i nju koristim najvise, nju mikrofon bas voli...) Yamaha GC41C, i Paradis Avalon. Pojacala Marshall, Fender i MK Overdrive Special (Custom made, Sarajevo) A ako mi nesto pofali, imam frenda kolekcionara (gitare, pojacala, staro, novo...) pa posudim... |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
znao sam da su vam gitare bolna tacka,, hvala na odgovoru,, ugodan dan,,,
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
snimanje bass gitare FOTO THREAD | quake2 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 21-12-2010 04:08 PM |
Gitare | alfom | Audio Software | 3 | 30-01-2009 02:20 AM |
Snimak Bas Gitare | balthazaar | Audio Produkcija - Tehnike | 13 | 24-01-2007 10:46 PM |
snimanje bass gitare mikrofonom | SandRob | Audio Produkcija - Tehnike | 20 | 17-02-2005 11:08 AM |