|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | ||||
Pro Member
|
![]() Quote:
Quote:
Quote:
Stvarno je sve postalo toliko HUGE da jednostavno nema povratka nazad...E sad koliko je sve to dobro,koliko covjek tu moze kao pojedinac,stvaralac ili konzument da utice,to je pitanje...Mislim da su se izgubile granice u odlucivanju sta je dobro a sta ne,vazno je samo da melje! ![]() Quote:
E i ovo da ne zaboravim!SJAJNA replika od velikog Bokija! |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Pogotovo ga ne treba prozivati sto tako nesto kaze i proglasavati izjavu "smelom"... zasto? Veliki Brat ce se ljutiti na DaBear-a? Smesno! Zanimljivo je koliko ima clanova koji ocekuju da se mora imati konsenzus oko bas nekih licnih stavova i principa.... a ovde je rec o tome.... nema ni nauke, ni fizike, ni matematike, ni pravnih nauka... samo licni stavovi.... ![]() izvin'te na smetnji ![]() pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Naravno da se ne mora imati konsenzus, ali licni stavovi su jako vazni s obzirom da ova tema o kojoj pokusavamo da pricamo jeste i socioloska i kulturoloska. I drustvene nauke kao i prirodne nauke koriste logiku, tako da ce jednog dana ako ne i ranije, neko da se bavi ovom temom i dace jedno racionalno objasnjenje, kao sto sada znamo kakva je bila umetnost i muzika u romantizmu, postmodernizmu i tome slicno. Definitivno pop kultura je obelezila jedan vek, tacno je da se ona razvija u nesto drugo, i mi o tome i raspravljamo zbog cega je to tako. Ja licno ne bih voleo da se pop kultura i muzika izjednaci sa koriscenjem kondoma i da postane nesto za jednokratnu upotrebu.
Za mene a i mnoge druge muzika ima puno dublji smisao, a to prevazilazi pitanje ukusa. Problem je u tome sto se ne nudi muzika koja je bolja, kako god se ona zvala. Ja sam potpuno siguran da nije kraj muzici i da u njoj nije jos sve receno. Osnovno je pitanje koja je to ideja u trenutnoj pop kulturi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
I dan danas izlaze pesme koja su za sva vremena.
Koliko ja vidim, odredjeni ljudi imaju problem sa tim sta se servira na tv-u, jutjubu i sta je popularno... Hmmm... Imam ga i ja. Ali jedno je sigurno, ponuda zadovoljava potraznju, obican slusalac diktira sta ce najvise da se pravi i sta ce da se plati. A ko zeli, i dan danas moze da nadje albume sa fantasticnim izvodjacima, produkcijom itd... Recenica "Toga nema vise" je laz. Ima, toliko toga ima da bas zbog toga ne moze da se primeti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Pare.
Ende.
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Ufff bre Big ti ga ba? zakuca (ko posledji ekser u kovčeg).Do du?e u pravu si i na sahranama neko uzima kintu i to obično pop.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|