|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Ovako, na raspolaganju imam 2 laptopa, HP 6720s i HP 6510b.
6720s nema FW, ali s njim koristim Manhattan ExpressCard TI kontroler. 6510b ima FW ali Ricohov (koji nije nimalo preporučljiv) pa s njime koristimManhattan PCMCIA VIA kontroler i to sa VIA čipom koji je naveden kao kompatibilan u Presonusovom compatibility PDF-u. S OBA imam iste probleme - nakon neodređenog vremena (najče?će 10-20sek pa do par minuta) Cubase stane snimati i izbaci poruku "Too many channels recording", a snimam npr samo 8 kanala na defragmentiran HDD! ![]() ?ta je najluđe - ako pustim samo onako da snima NE PREKIDA! ![]() Ali vra?ja sprava ko da ima du?u pa nas zeza, jer čim počnemo zapravo svirati onda se dogodi ovaj problem... Nedavno sam na taj isti 6510b+FW spajao 2 FP-a u lanac s namjerom da snimim svirku na 16 kanala. Na tonskoj sam ispalio jer mi je stalno pucao... Iza tonske upalio ja da snima svih 16 onako bezveze i snimao 45min bez prekida! I krenemo mi svirat i nekim čudom uspije snimit bez ijednog dropa sat ipo nastupa! Pa ti sad budi pametan... ![]() Ima li tko kakav prijedlog? Izluđuje me ovo...
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
PCMCIA Cardbus to ExpressCard Adapter na Laptopu! Iskustva? | iatros | Computer Hardware | 1 | 11-01-2009 03:32 AM |
nema zvuka na laptopu | bole | Computer Hardware | 6 | 04-10-2008 01:16 PM |
firepod | radsoul | Computer Hardware | 4 | 11-01-2007 12:12 AM |
PreSonus Firepod anyone? | SickBoy | Computer Hardware | 1 | 21-03-2006 02:32 PM |
Presonus FIREPOD | OFF | DSP forum | 0 | 07-03-2005 12:58 PM |