|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]()
instalirao sam windows server 2008 r2 sp1 x64 i uz malo tweaksova pretvorio ga u daw workstation.ovo je najbrzi i najstabilniji os koji sam probao do sada,nevjerovatno!!cak i ASIO performance su bolje za nekih 15-20% nego na windows7.
samo sam isao probat ono iz zaje......i nema sanse da se vratim na sedmicu!!!!!! volio bih da proba i jos netko pa da podijelimo misljenja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Pri tom sam nasao (mozda ozbiljniju stvar) da Win XP x64 priblizno duplo manje memorije trosi na iste aplikacije od Win 7 X64 (rekose mi da je zbog prefetchinga) pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]()
ma da na sedmici x64 je obavezno iskljuciti onaj servis superfetch,ali probao sam ja i xp x64 neki dan,bas sam testirao sve os(ove) da vidim sta je najbolje.Ovaj server 2008 je the best samo se treba malo zeje.... dok ga dovedes u red da radi kao desktop nema ukljucene audio servise nema instalirano nista za multimeniju,grafiku, treba neke sitne izmjene u registyu,ali sve je to rijeseno za nekih x minuta ovisi koliko kome treba,ali kad sve to rijesis jednostavno RADI najbolje!!!
ne kosta bezveze 4000$ masina: i7 950,12gbram, 2x rme multiface Last edited by tajsam; 24-01-2011 at 06:44 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() Quote:
pozdrav! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Superoperater
|
![]()
Drago mi je da je neko to probao, ja sam hteo, pa nista od toga. Inace imao sam Win2003 server svojevremeno i on je radio dobro - po defaultu je dolazio sa gomilom servisa iskljucenih - sto je dobro za DAW, ali nesto je klimavo radio sa XP drajverom za TC Konnekt48. (naravno za 2003, drajver nije postojao - tad je TC tek izbacio neku beta verziju za 64bit XP koji smo strpali u 2003) Sada su i drajveri usavrseni a i taj Windows 2008 ima kernel kao i Win 7 pa bi vredelo isprobati.
Mutna slika i mutan ton - ljubitelje filma muči on.. Last edited by psionic; 25-01-2011 at 02:23 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#8 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Ima da se nadje drajvera... ali stvarno dok ne zasvrbi ... neces se pocheshati... pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#10 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
UPLOAD vasih radova na rumski server | diviner | Promocija radova | 4 | 12-01-2010 03:12 PM |
Novi server | diviner | Obavestenja | 15 | 30-12-2009 03:09 PM |
Windows Server 2008 | Tomislav | Audio Software | 11 | 23-03-2008 11:31 AM |
sugestija : server | alavuk | Predlozi i sugestije | 3 | 29-12-2006 09:36 PM |
rackmount daw-server case | liman021 | Computer Hardware | 1 | 04-05-2006 10:31 PM |