|
Nik?a Brato? Glazbenik, skladatelj, glazbeni producent. Izvođači s kojima je radio su: Arsen Dedić, Oliver Dragojević, Maksim Mrvica, ?The Bond?, Ana Vidović, Zagrebački solisti, Zlatan Stipi?ić Gibonni, Zdravko Čolić, To?e Proeski, Dino Merlin, Kemal Monteno, Petar Gra?o, Danijela, Miroslav ?koro, Nina Badrić, Marko Peković Thompson, Tereza Kesovija, Tatjana Mateja?, Severina, Massimo Savić, Maja Blagdan, Jura Stublić, Vlado Kalember, ?eljko Bebek, Boris Novković, Jasna Zlokić, Doris Dragović, Tony Cetinski, Vesna Pisarović, Luka Ni?etić, Goran Karan, Ibrica Jusić, Ivana Vrdoljak Vanna, te grupe Valentino, Crvena Jabuka, Parni valjak, Majke, Plavi orkestar, Pađen band, Gracia, Zlatni dukati, Te?ka industrija i mnogi drugi. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Da ne otvaram novu temu po?to je već priča o gitarama. Veoma mi se dopada zvuk gitara (općenito zvuk albuma ali git. posebno po?to sam gitarist) na albumu Guitar Language Neboj?e Buhina a i cjenim Neboj?u kao gitarista. Da li ste i ovdje koristili Line 6 u kombinaciji sa ampovima ili neki drugi pristup?
|
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Line 6 POD kao onaj na slici, samo ne "bubreg" nego rack verzija, skoro sve je isto, par ulaza i izlaza vise...takav koristim
Kod Buhina je kombinacija Line 6, amp i Digitech, pa sad kako u kojoj pjesmi |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
hughes & kettner red box nisam probao, ali se sjecam njihovih prvih gitarskih procesora (iz vremena Rockman-a) i bili su odlicni.
Firma koja zna sta je sound. |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Sto se bubnja na Unci fibre tice, koristeno je nesto malo loopova,
sve je uglavnom "live". Svirali su Manu Katche i Dado Marinkovic. Snimano je u Metro studio, Ljubljana (sound eng. Janez Krizaj, Manu) i u studio Croatia records (sound eng. Goran Martinac, Dado). Manu je pod Yamahinim endorsmentom i svira uvijek to. Dado je imao dvije kombinacije, novi set DW/Sonor, i jako stari Gretch. Interesantni detalj - na pjesmi The End trazio sam od Dade da svira golim rukama, bez palica (sve, snare, toms, hh, cinele...) jer sam htio taj stari "Led Zeppelin" ugodjaj...meni se rezultat dopao... sve su standardni mikrofoni, osim sto za overheade vise volim ribbon nego kondenzatorce (snimani i jedni i drugi, u miksu koristeni ribboni) |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Svaka cast za odgovore
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|