|
Live Sound Razmenite iskustva o uredjajima za live sound koji obuhvataju opremu i rad sa zvukom uzivo. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Member
|
![]()
U sub-ovima su skretnice za satelite,isto kao i u TT seriji,posto su aktivne postoji razlika u vrsti rezanja i ostalim parametrima po tome koja je serija u pitanju,pa me to malo buni posto NX generalno ima jako malo sredine (cist zvuk bez eq)sto mu je najveca mana...Nisam probao,ali imam utisak da se drugacije ponasaju sateliti sa TT28a sub-ovima(koje ima Danijel).Inace,hoce da se neprirodno izoblici zvuk visokih i srednjih kada se u pojacalo dovede prejak ulazni signal(limiter je ukljucen,ali i on nemoze preko neke granice).Sustina price je da konkretno NX ima manje srednjeg opsega nego sto je normalno(valjda trend dopadljivog zvuka)sto moze biti veliki problem za nas posao,pa me je iznenadila tvoja izjava o toj karakteristici.I menja se slika drasticno kada se podigne i stavi vise od 2 po strani satelita,nadam se da cemo se nekad sresti pa cuti i prodiskutovati o tome(ipak 4 uveta bolje cuju nego 2 velika moja...).Arhtur je radio na Exit-u sa nasim razglasom,moze i on da da neku ocenu takodje...
![]() A evo par slika sa Palilulske olimpijade ove godine(mislim da je 4ta gimnazija u pitanju na Tasmajdanu)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Junior Member
|
![]()
Turbosound Flex Array
Turbosound Aspect wide Turbosound Qlight Turbosound Milan MI5 Turbosound TXD 12M-15M i jos mnogo mnogo toga ![]() www.razglas.ba Pozdrav
![]() |
#23 |
Senior Member
|
![]()
Dynacord sistem XA-2 (4x FX-12, 6x FX-20, 2x Forum line F-150, 2x XA-4000)
Midas Venice 32 ch. Soundcraft GB2 24 ch. Dbx "drive rack" 260 Dbx 166 compressor (3x) Dbx 1074 quad gate TC Electronics M-3000 + Rampa 12m širine, 4 lifta, light... Opremu koristimo za naš bend i razna ozvučavanja. Za više informacija posjetite stranicu www.grupapoint.com Last edited by FrankoPanko; 13-01-2011 at 08:03 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sta koristite od VSTi za ...? | SumAnuT | Audio Software | 2 | 14-05-2009 04:30 PM |
Gitare"Aria", kakve su? | sille | Gitarska Produkcija | 21 | 08-02-2007 07:45 AM |
Koristite li lo-pass ? | OFF | Audio Produkcija - Tehnike | 21 | 03-02-2007 04:04 AM |
Kakve biste tutoriale zeljeli citati? | ANITA | Obavestenja | 4 | 02-10-2006 10:17 PM |
Kakve su ovo novotarije u zaglavlju foruma | LACKY | Obavestenja | 17 | 07-06-2006 08:08 PM |