|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
evo vako...
Instalirao kontakt u drugi (lo?iji) komp i ubacio u njega HDD od 1 tb sa libaryem.. Učitava bez ikakvog napora! Zatim sam to napajanje iz tog kompa stavio u svoj da testiram i ne radi! Dakle, nije stvar u napajanju? Nije stvar niti u HDD! ..a s obzirom da u mom kompu normalno loadira instrumente s externog usb diska, nije ni do rama ?to su neki rekli, iako sam već testirao ram i sve ok. Dakle, stvar je u SATA kontroleru na matičnoj... Bit će problem, kada u servisu budu testirali, vidjet će da radi, s obzirom da klasični prijenos podataka funkcionira... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
pokusaj da objasnis sto se tacno desava, meni to zvuci kao bas veliki problem...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
khm... Kome da objasnim?! Servisu?
Čisto sumnjam u SERVIS, jedino da mi zamjene matičnu, iako na siteu vidim da je uopće nema (tog istog modela). Pisao sam već servisu u toj trg, rekli su problem proslijedit dalje jer je "specifičan", a sad sam opet javio ?to i kako sam testirao i mislim da je 100% problem u matičnoj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
**balo majku pa ovo radi!
Nakon updatea biosa sve radi, čini se, ok!! Pa u čemu je bila kvaka, vraćao sam bios na tvorničke postavke, radio onaj flash na matičnoj il kako se već zove i nije pomoglo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Superoperater
|
![]()
...Cudni su i nepredvidivi putevi Gospodnji
![]()
![]() |
#7 | |
Administrator
|
![]() Quote:
![]() Svakako nisam imao nista pametno da ti predlozim, jer sto ljudi sto cudi, sto kompjutera, milion kombinacija... Ja cu samo ko baba o ustipcima, reci da smo se mi nagledali i cudnijih fazona i fora kada testiramo sve za ruDAWe... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
S obzirom da je tek "Intel Rapid Storage Driver" omogućio normalan prijenos samplova s harda, da li je moguće da je ipak sata kontroler na matičnoj vrisnuo, jer sad ni hard koji je prije radio neće da radi kako treba bez tog drivera...
Jbg, svakako mi odpada zamjena matične jer u servisu bi vidjeli da radi... Ne znam, čudno mi je to, aj ajd, bitno da funkcionira! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
ne vjerujem da je riknuo sata controller kad pod nekim driverom radi normalno, imao sam slican problem (ustvari malo gori) prilikom prvih pokusaja da aktiviram AHCI na mom AMD-u... najvaznije je da to sad radi kako treba
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Opet problem u problem-programu | ANITA | Audio Software | 23 | 02-10-2007 10:14 PM |
problem.. midi problem | nestor | Audio Produkcija - Tehnike | 2 | 15-12-2006 05:24 AM |
problem veoma ozbiljan problem | alavuk | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 15-10-2006 02:47 PM |