|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ivan Lekic
|
![]()
Ja da sam na tvom mestu ne bih dirao taj presonus komplet jer nista radikalno bolje neces dobiti osim svega manje.. Manie i/o i manje mogucnosti za prosirivanje, a ff400 sa controlerom ce te vise kostati..
Sta fali preonusu? Odlicna karta sa remote-om.. Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
desi bre
![]() pa sta znam matori, cuo sam da su konventori bolji da je jednostavno bolja i pouzdanija karta od presonusa itd. Meni nije potrebno toooliko ulaza..ja inace radim samo vocal recording i nekad nekad usnimim neki instrument (do sada sam snimao cello, gitaru...i tako) Znam da ce me vise kostati, skoro pa duplo vise....e sad, ako cu time dobiti mnogo bolji kvalitet nego sto ga sada imam, vredi uloziti...mozda? mozda i ne? nemam pojma? zato i pitah za vase misljenje! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Potrebna strucna pomoc: Presonus Firestudio 2626 | Komplex | Computer Hardware | 13 | 29-09-2009 11:25 PM |
Presonus Firestudio problem... | "7" | Computer Hardware | 7 | 22-07-2008 09:03 PM |
Istovremeno snimanje: RME Fireface 800 i Presonus Firepod/Firestudio ? | MrHeavy | Computer Hardware | 7 | 18-07-2008 02:09 PM |
presonus firestudio project | liman021 | Computer Hardware | 3 | 19-10-2007 07:57 AM |