|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
novi duran duran! razvalio!
sto bi reko Vrach ![]()
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
matorci se ne daju ... vec par dana se slusa na radiju...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Mark Ronson je producirao album....sve je uvezbano i odsvirano iz cuga...vrlo malo ima nasnimavanja, kazu...
Pesma je OK, nije neko ludilo..ali je vise u njihovom starom fazonu nego ono sto su radili sa Timbalandom. Ronson ih je slusao od malena....
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
toliko o modernoj pop-rok produkciji
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Ne ulazeći u producentski (zanatski) posao i kvalitet zvuka, idejno, ovo je, po mom mi?ljenju, najgori album koji su Duran Duran snimili. Nije da sam očekivao "prosvetljenje", ali mi nije jasno za?to nema pravog hita, jer, ipak, oni su bend takvog profila i od njih se to očekuje...
Jedno je to ?ta se gura u vrhove top-lista, a drugo ?ta se decenijama vrti u u?ima miliona ljudi ?irom sveta, navučenih na melodiju, ritam, reči... Znate i sami koliko je toga DD napravio u karijeri. Međutim, na ovom izdanju, na?alost, ja nisam čuo takvu "stvar". Industrija.
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
X Factor UK - decko razvalio !! | DaBear | Razno | 19 | 31-08-2009 12:37 AM |
AC/DC novi album razvalio!! | DaBear | Razno | 22 | 17-12-2008 02:56 PM |
novi stylus , novi battery | markoni | Audio Software | 5 | 14-11-2004 01:51 PM |
Novi SIR v1.005 | puRe | Audio Software | 10 | 13-02-2004 11:27 PM |