|
Produkcija Hip-Hop/RnB Muzike Snimanje, produkcija, obrada i aranziranje Hip-Hop/RnB muzike i slicnih pravaca... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Junior Member
|
![]()
@Dzony Moguce
![]() i ja sam u pocetku mislio da je timbo na bitu, ali off pise da je dj khalil..
![]() |
#32 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Member
|
![]()
Sta znam...po meni Akon je totalni promasaj na ovoj traci. Pustite zatim Still Dre stvar, cujte kako to udara pa onda pustite ovo..ne moze covek nikako da uporedi a akon je ovde zaista najvece smece al opet ljudima se svidja..
Kapiram da bi dre trebalo da odradi ovo i povuce se a inace i sluske beats by dre su smece sto se kvaliteta tice!! Totalno razocarenje kad sam ih cuo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Pro Member
|
![]()
Legendarni Nate Dogg je doziveo dva sloga u 2007 i 2008 godini... zato ga nema na ovoj pesmi, ovo je prvi put da nece biti na Dre-ovom albumu.
![]() Pa mu Akon dodje kao "zamena" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Member
|
![]()
Da, znam za to al umesto sto je zvao akona mogao je da se potrudi da, recimo, nadje nekog novog lika a amerika je puna nigguha koji znaju do jaja da pevaju al neeEe lenji dre radi album 5godina i onda mu akon baci ovakvo smece na traku. Odvratno!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Pro Member
|
![]()
Mogao je i R. Kellya da stavi ali nije bitno...dre je precenjen, obican internet hype.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Member
|
![]()
Nemam pojma...ja cekam dan kad cu baciti nesto preko jednog alchemistovog, pete rockovog, ili 9th wonderovog ili premierovog bita...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kako dobiti ovaj efekat vokala ?Akon | ugljesa | Tutorijali | 4 | 06-01-2010 01:29 PM |
Djolo feat. rbs feat sha - beograd | alavuk | Promocija radova | 9 | 21-02-2009 05:41 PM |
AKON i Autotune ! | DaBear | Razno | 21 | 13-02-2009 11:37 AM |
Snoop, Dre i Timbaland | kVu | Razno | 26 | 12-11-2007 08:14 AM |