|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Imam Yamahu 310p akusticnu gitaru i karticu m-audio audiophile 2496.
Mogu li ovaj pickup sa slike povezati direkt na m-audio.Tj na line in..i usnimiti akustaru? Naknadno bih uzeo mikrofonski preamp za phantom napajanjem i kondenzatorski mic. Za pocetak bih uzeu prvo pickup ...toliko za sad ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MAO
|
![]()
ne može. Treba ti bar di-box.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Thanks !
Imate li preporuku za dobar mikrofonski,gitarski preamp? Sta mislite o Line 6 POD Studio UX1 ? Ne treba mi vise od 1 mic i 1 linijskog inputa.Ima li smisla uzeti takav uredjaj za akusticnu gitaru ? Koja bi se ozvucila pickup-om a da imam i mogucnost ozvucavanja mikrofonom.Koliko je to bolje za akustaru od neke male Behringer miksete tipa 502,802 ? imate li kakav slican predlog od drugih proizvodjaca ili da idem na jaci model UX2 koji ima i spdif out sto bi mi takodje koristilo(zbog hifi-ja) ,sem sto mi ne treba duplo veci broj ulaza. ![]() Eto malo veci broj pitanja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
MAO
|
![]()
pa u principu, akustara se snima mikrofonima. E sad sve je pitanje šta ti želiš, ako ti je ovo neko autorsko demo snimanje ili slično, taj UX1 je sasvim dovoljno,i osetno bolje rešenje od Behringerčića. UX2 sam proceni, razlike kolko znam osim u tim izlazima i nema. Ako pak želiš nešto ozbiljnije, onda ipak moraš ići i na skuplju kartu i mikrofon i preamp i trista kuraca i slično..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
U pitanju je kucna radinost,tako da bi trebalo biti dovoljno.Ukoliko je zvucno bolji od behringera namece se kao OK resenje ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
MAO
|
![]()
ma bolje je svakako, a imaš i taj line6 software koji može biti jako koristan za svašta
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
Razlika je i u tome ?to UX1 nema Phantom Power.
Pozdrav, Vasa
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Hvala Vaso,evo sam i sam to ustanovio...
Sta mislite o ovim uredjajima http://www.m-audio.com/products/en_us/AudioBuddy.html http://www.artproaudio.com/products....&cat=1&type=79 http://www.artproaudio.com/products....9&cat=1&id=115 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
Ko drzi ovaj Art Pro kod nas ? Ima li neko iskustva sa ovim kartama, zivo me interesuje kakva su ?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]()
Od pickup-a sam odustao...
Izbor je definitivno art tube studio v3 i najverovatnije b1 ili b5 toliko mi budzet dozvoljava...sta je bolja solucija za akustaru od ta dva modela ? Sve u svemu ovo zajedno me izadje kao interkonekt izmedju cd plejera i amp-a u hifi sistemu... ![]() Tamo vazi parola da je sistem dobar koliko i najslabija karika u lancu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Tags |
akusticna, gitara, pickup, preamp, snimanje |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mixanje Akusticne gitare | Mitjovan | Gitarska Produkcija | 6 | 06-04-2007 01:10 PM |
snimak akusticne gitare? | Danny Lou | Audio Produkcija - Tehnike | 9 | 16-02-2007 09:14 PM |
Snimanje akusticne gitare | dvuckovic | Tutorijali | 0 | 06-02-2006 04:51 PM |
akusticne gitare | Max | Vlado Georgiev | 6 | 27-02-2005 10:58 PM |