|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Senior Member
|
![]()
Prijatelju Vaso,
Ja sam 27 godina zaludjen tim stvarima potpuno iracionalno ali je tako, i posle toliko godina ucim i zelim da ucim, i ne kazem da sam pametan i da sve znam, naprotiv.To sto sam napravio i nije najbolje resenje mada ja vise nemam one probleme koje sam imao dok to nisam napravio, razlika je u tome sto je puno lakse raditi u takvim uslovima, manje se zamaras i tome slicno. Ja mislim da sam mudro postupio i to samo rukovodjen cinjenicom da rezultat moze da bude neizvestan, jer fala bogu u Srbiji ima drveta srafova i kamene vune, a ostatak para za uredjaje kojih nema u Srbiji kompresori, eq, cevni pre ampi u poseldnje vreme gitare i tome slicno, ko razume shvatice ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Malo moje bolesti | shpira | Promocija radova | 23 | 22-05-2011 12:54 PM |
Moje instrumentalne kompozicije | RadoslavZ | Promocija radova | 3 | 23-12-2009 03:37 PM |
Moje prve 6 M3 Kombinacije: | Nedim | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 5 | 17-10-2009 06:58 AM |
Evo nesto moje | Ilija Ilic | Promocija radova | 29 | 23-05-2008 11:23 AM |