|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | ||||
Member
|
![]() Quote:
Nenade Denis je zavrsio projekat sto se mene tice i to veoma kvalitetno kao sto se i vidi.Svako dalje sredjivanje je lako resivo bez tebe ili nedaj boze Boggy-ja. Moja namera je bila da se na ovom forumu prikaze kako se moze uraditi neki prostor ali nemoj misliti da se ne moze bez tebe ili vec znas koga. Ne znam sta ti je ovo trebalo,Denis ce se ukljuciti ako ima vremena i zelju da to uradi.Nemoj i ti da pocnes da filozofiras i da vodis politiku radi ono sto znas i ne bockaj. ![]() Ok to smo zavrsili idemo dalje. Quote:
Hajde za pocetak da vidimo levo i desno.... pa trebalo bi da bude neko trajno resenje a ne pomicno itd video sam link ne mogu da procitam ama nista. Quote:
Quote:
Ne razumem sta si hteo reci sa prostostojecim zvucniki.........? |
||||
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Malo moje bolesti | shpira | Promocija radova | 23 | 22-05-2011 12:54 PM |
Moje instrumentalne kompozicije | RadoslavZ | Promocija radova | 3 | 23-12-2009 03:37 PM |
Moje prve 6 M3 Kombinacije: | Nedim | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 5 | 17-10-2009 06:58 AM |
Evo nesto moje | Ilija Ilic | Promocija radova | 29 | 23-05-2008 11:23 AM |