![]() |
#11 | |
Member
|
![]() Quote:
A koje ti modele predlazes de se moze uraditi solidan mix |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
SuperModerator
|
![]()
Ako hoces da das malo para:
Behringer Truth b2031a Rade ko sat. Ako hoces da das vise para: Meyer sound HD1 ili Focal Twin Ako hoces da das para kao za garsonjeru, onda uzmi ATC SCM 250 ASL ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Retko koje monitore mozes naci za male pare a da vrede, ali ti Esi 08 (od 350-60e) su rame uz rame sa monitorima koju kostaju duplo vise od njih samih, pa i vise...To nije samo moja tvrdnja, procitaj malo thread-ove o njima pa ces videti sta i mnogo iskusniji od nas (npr. Sloba Markovic) kazu za njih.
Imao sam Adame S3A (oko 3000e), Krk-ove rp6 g2, odavno imam Tannoy system 800 (tada placene mnogo para), a sada i precision 6D (1000e) i genelec 8050 (2500), moram reci da zasigurno ima razlike izmedju ovih navedenih (sem krk-a) i tih Esi-ja, ali sigurno ne tolike koliko u novcu!!! (da budem iskren, a ne tipa "Carevo novo odelo") Tako da je neka moja prica-ako nemas dovoljno kinte, onda uzmi neke "monitore" bas za male pare (a da valjaju). To je veoooooma redak slucaj, ali jedan je svakako ESI 08 i ne mogu a da ne spomenem microlab solo 2 (multi media monitors), koji za dorucak jede alesise, behringer i krkove "monitore", a kostao je 70-ak evra, (vise ih nema, samo se mogu naci kao polovni, ali sada za polovnjake traze i do 150e, provalili ljudi sta je dobro ![]() "monitori za oko 300e", moj glas za ESI 08. toliko od mene, pozz Last edited by Nemania; 08-12-2010 at 12:29 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
MAO
|
![]()
za do 300e, hifi kutije koje dobro poznaješ.
Za ispod 1k eura, lični favorit Genelec 8030. Ako ti se to ne sviđa, jako valjano radi Mackie HR624 (za moj ukus i bolje od većeg brata HR824). O Adamima ne mogu da sudim, jer ih nisam slušao, a čuo sam mixeve kolega koji rade na njima, i to mi je skroz ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Member
|
![]() Quote:
Ma jok nedam ja vise od 300e moze tu da se nadju solidni monitori.To je preterivanje kod vas netreba to meni. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Member
|
![]()
A mozda se i ne bavi profesijalno muzikom vec mu je hobby. U tom slucaju ce zasigurno veoma dobro posluziti oba od navedenih monitora. Na kraju krajeva, ti Alesis monitori ZA TE PARE uopste nisu takvo smece kao sto se ovdje predstavljaju. A pogotovo Alesis M1 Mk2 se mogu naci i jos jeftinije. U navedenom cjenovnom rangu se upravu Alesis m1 mk2 i Behringer Truth naj cesce koriste. Sta se zanosite, sjetite se na cemu ste vi poceli...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
MAO
|
![]()
u svakom slučaju, baciće pare. I napraviti loše mixeve. Al ako to želi, ko smo mi da ga u tome sprečavamo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Moderator
|
![]() Adam A3X...bio,cuo...
![]() Neverovatna kolicina zvuka iz male kutije. Ne mislim na snagu,mada su vrlo glasne obzirom da je mala kutija, i to je nekih, mozda i manje od 400e za par. Kutija fantasticno radi! Za mali prostor, za pocetak vise nego dobro, ili TV/Radio produkciju izmisljeno! NS-10 je legenda. To je sjajna kutija, ali je nakaciti na jeftino pojacalo je jednostavno promasaj. Jamana "proradi" tek sa ozbiljnim pojacalima...! Generalno, pitati ljude iz posla o ovome... ...kao da pitas Sumahera sta misli o novom VW ili Opel modelu itd, i reci ce ti da bez 100000e nema upotrebljivih kola i da je to sve smece... Realno bice u pravu, ali... ![]()
![]() |
#20 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
LCD monitori | Solozabal | Computer Hardware | 0 | 27-05-2009 06:23 PM |
monitori monitori monitori | balthazaar | Monitoring | 23 | 16-07-2006 08:00 PM |
veliki monitori vs mali monitori | liman021 | Monitoring | 4 | 13-07-2006 12:06 PM |
monitori ... | SumAnuT | Monitoring | 4 | 15-11-2004 12:10 PM |
Monitori | dr.Ru | Monitoring | 19 | 24-09-2003 11:00 PM |