|
Audio Produkcija - Osnove ?elite da naučite osnove audio produkcije, postavite neko pitanje vezano za osnove, početnik ste, i ne razumete neke od pojmova ovo je pravo mesto za Vas. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav svima!
Evo jedno Vama lagano pitanje, novi sam u produkciji pa me zanima da li se mo?e skinuti pucketanje trake? Naime prebacio sam jedan klip sa moba u nuendo i vokal - tj traka dosta distorzira. Probao sam sa EQ ali naravno ne ide. Postoji li neki plugin za to ili? Unaprijed hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
da li si otvorio mob da ocistis magnetnu glavu???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() A, ako nema druge, iZotpe RX meni slu?i za či?ćenje svakakvih sranja u audiu ... i to radi stvarno dobro .... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
![]() |
#6 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Thnx na linku! Izotope i wawesi(po obicaju) rade posao. Eomsy, to je situacija iza jednog giga kad vokal pod utjecajem medice obja?njava smisao i bitak sviranja eventa. Neponovljivo i neprocijenjivo! I ne, neće neke fraze bit izrezane, editirane i stavljene u sampler te ubacivane u pjesme i pod pauzom. Makaki! ![]() Btw gledam onog malog neumanna za 700 dolara, sutra frend ide u NY i na 100 muka sam..... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Cubase 5 Distorzija | djasek | Audio Software | 5 | 22-02-2010 08:36 AM |
neke nove trake | Lag | Promocija radova | 5 | 07-07-2009 01:53 PM |
Nivo glasnoće Midi trake u CuBase-u | aland | Audio Produkcija - Tehnike | 3 | 03-06-2009 08:01 PM |
Inspiracije, plagijati i video trake... | Mogli | Predlozi i sugestije | 3 | 26-03-2007 02:03 PM |
brisnje vst instruments trake u nuendu? | SandRob | Audio Software | 21 | 08-03-2005 08:12 AM |