|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
MAO
|
![]()
kaže dečko lepo - "reci mi šta si uradio, ako ti život prođe u nervozi, šta si uradio, ako zatvoriš pred ljudima dobrim"
![]() nisi baš ukačio poantu a? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Ne, super je ovo urađeno za taj ?anr, naročito tvoj deo posla. ?to se tiče tekstova, vi?e volim drukčije pesme, kao ?to rade Keckec ili Kralj Čačka. Stvar ukusa.
![]() |
#3 |
MAO
|
![]()
e obojica su carevi,slušao sam ih i uživo, stvarno odlično
![]() al fakat je da je to totalno drukčiji senzibilitet.. meni je ovo skroz otvoreno za najširu ciljnu grupu, al je pritom i pristojno i pozitivno, a ne ko većina takvih koje su blamantno uvredljivi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Tako je. U svakom slučaju, svaka čast za toliku gledanost na YT. Pitam se kako su ubedili sve one likove da učestvuju u spotu?
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
da je bolje vreme i drugaciji ljudi (kako to utopijski zvuci!), bilo bi normalno.... ali eto... u ovom glibu gde smo sada... za kulturu i pristojnost danas "kapu skidam"!
pozdrav bogi
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
MAO
|
![]()
@znaK
bane a i ja poznajemo gomilu njih lično, dosta njih se i promuvalo kroz studio (pola kadrova je slikano ispred studija ![]() @BigBockie (el možeš da napišeš takav text na španskom? ) @Caac pa više mi se čini da ako igraš strejt i pošteno, najebeš odma, il na drugom koraku. Ovo valja skontati više kao da se prljavom igrom kloniš baraba, i furaš svoje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
Jawohl, mein Herr...!
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Arthure, odaj koju tajnu sa snimanja i miksanja (recimo na čemu je rađen ritam, itd.), nećemo nikom reći.
![]()
![]() |
#10 |
MAO
|
![]()
ehh, bogami nema mnogo tajni, dobar deo pesme je veoma jednostavno i urađen - beat je programing, samplovi su mahom iz Stylus RMX-a, sa dodatim i dosnimljenim klapovima i lupanjima po gitari i slično. Bass i gitare su snimljene najsuvljim direktom pa obrađivane heavy pluginovima, ponajviše SPL TwinTubeom (ta prljavost bassa, a bogami i ona solo farbica sa kraja je čist overen SPL). Vokali su snimani na sto načina, na par različitih mesta, ali uglavnom je to bio K2 i Avalon 737 a u drugoj kombinaciji AT4050 sa MCI, pa sam se orodio farbajući da se ne provaljuje. Master Limiter je FabFilter PRO-L, a najčešće korišćeni plugovi su upravo FabFilter PRO-Q (eq), UAD Cambridge, Sonnox EQ, Lexicon VST reverbi (mislim da ih ima više), Waves API2500 kompresija i R-Deesser (sve na vokalima). Čak mislim da sam na toj pesmi dosta koristio i Fabov PRO-C kompresor, koji mi je uradio nešto čudno na grupama vokala što mi je leglo. Inače, primetićeš da ima podosta vokala, skoro ni jednom momentu ne peva ispod 4 kanala a na nekim momentima ide i po 16kanala duplexa, terci i pratećih.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
The World's Biggest Drum Machine | Mika Technika | Produkcija Elektronske Muzike | 1 | 16-10-2010 05:31 PM |