|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Senior Member
|
![]()
Svaka cast, veoma korisno i opsirno.
Primecuje se ogromno iskustvo u radu. Jedva cekam semplove. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
SuperModerator
|
![]()
super, manje vise klasika setup, ovako i ja najcesce vozim treking.
cekamo sampleove ![]() pitanje - cesto vidim da ljudi vole da stave d112 ili slicno na fllor tom. jer zaista volite taj low-end, ili ...? meni je on prilicno heavy za neki fat sound. u principu jedina aplikacija kad bi ga tu stavio je ako jako zurimo i ako skontam da je floor tom ves masina, tj da ne moz da se nastima i da ne valja nista. ono, instant low end, ali malo chudan hi-mid.... koja su tvoja iskustva? i jos jedan tip - probaj next time da gaffujes i prednji deo 57-ice i 451 na sneru, ovako su malo razmaknuti i moze da se desi lagani smearing tj muljanje. Skroz ih zalepi da su membrane sto blize. Kad si dokon, uzmi nek ti neko lupa dobos pa vozaj distance da vidis kako faza farba hi-mid i visoke ![]() btw, nice setup. Kako si zadovoljan 896 preampima (al iskreno ![]() pozZ |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
|
![]()
D112 je stvarno lud mike u najpozitivnijem smislu. Kontam da ovo ima smisla sto radi cika quake. Taj njegov low-end je izrazen samo ako ga jako "opteretis" ili izazoves nekakav proximity,dotle je relativno miran mike. Jednom sam ga cak koristio za neku radio reklamu, kad mi je bas trebao deep-sub vokal, 'nako da grmi, ba'...
![]() Kad ga koristis na bilo kom segmentu bubnja taj njegov hi-mid uvek da dozu "sirovosti" zvuka, koju nekako jako volim, ne znam, ta 52-jka je brutalan mic, ali nekako mi ovaj zvuci "mesnatije" zdravije i mnogo brze i sa manje posla dobijem rezultate! Da mi treba djebeli ,masni heavy dobos, i tamo bih ga stavo, mislim da se i to radilo...!
![]() |
#14 |
SuperModerator
|
![]()
Bokac
Sve to stoji, nego covek ima uvo pa me zanima sto na floor nije stavio jos jedan 414 (...mozda nije imao ![]() Generalno sam i ja fan ksm32 na timpanima (citaj 414- skoro isti zvuk ![]() PozZ Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Ivan Lekic
|
![]()
Jel ovo azmafon u sobi, ploce? Bas i mene zanima kako ce ispasti..
Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
![]()
Evo ga jedan sempl na brzaka jer mi jos bubnja u glavi od nocasnjeg "bubnjanja"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||
Banned
|
![]() Quote:
![]() ![]() Quote:
![]() ![]() Hvala puno,bice i bolje nadam se,voleo bih jednu U47-cu umesto d112 na kicku ![]() Najiskrenije,nikada nista nisam usnimio njima Matori,barem ne odavno.Probao sam ih kada sam kupio kartu cisto da vidim dali sljakaju,konstatovao da su (meni) neupotrebljivi i to je to.Konvertori su vec ok,nisu kao adi8ds ali ni ovi opet nisu vrh ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Banned
|
![]() Quote:
I ovde se slazem, mada ih ja upakujem na kicku oba...52-ka punch,d112 meso,super kombinacija.Inace mi se 52-ka vise nigde sem tu ne svidja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Banned
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
|
![]()
Na kraju je oko 60% akustike u r.r. zavrsilo ispod azma ploca.Polovinu od toga cu uskoro zameniti primitivnijom vrstom qrd difuzora i mislim da cu onda imati odnos prekrivenih povrsina azma plocama srazmeran zvuku kakav bih voleo.Pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Snimanje gitare FOTO THREAD | quake2 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 6 | 27-07-2011 02:16 PM |
snimanje bass gitare FOTO THREAD | quake2 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 21-12-2010 04:08 PM |
Snimanje bubnja | OFF | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 17 | 08-04-2009 11:49 PM |
Snimanje bubnja | Kirdan | Dizajn i konstrukcija studija | 41 | 29-07-2008 10:42 AM |