|
Produkcija Hip-Hop/RnB Muzike Snimanje, produkcija, obrada i aranziranje Hip-Hop/RnB muzike i slicnih pravaca... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
ja ne mislim da je vuk drugaciji.
Drugaciji je groove koji dobijes kada radis neki beat. Na mpc samo poseces ono sto hoces da semplujes i odradis ritam za 30sec i to zvuci odlicno. Dok recimo na kompu mi treba malo vise da bih dobio to sto hocu.
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
To vazi samo za nove modele "da nemaju zvuk" (500,1000, 2500, 5000)
modeli iz 90tih imaju svoju boju, svoj "signature sound" zato ljudi koji danas uzimaju MPC i zele nesto sto software nema a to je "analogni zvuk", kupe old school mpc sempler. a moze i E-MU SP 1200 za jos vecu mast ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Ja sam probao i 3k i 60cu, ali masti vid'o nisam.
60ca ima zvuk, ali daleko je to od masti, ako je dobar mastan seml onda se fino cuje, ako je los seml, onda se lose cuje.
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() Quote:
samo poseces????? pa to nije samo to je poenta ..o cemu ti pricas ? edit.. o cemu ja pricam posto je mnogo nejasnije sad sam te razumeo ,pricas o bitu ..(oslepo sam i razumeo te kao u fazonu da isemplujes neku stvar,poredjas ,odradis sve za 30sek pa sam istiltovao-nisam normalan) Da li imaju neka ogranicenja pri importu i samoj obradi(mislim na velicinu fajla) ? Jel probao NI Mashinu neko ? ..meni kao nekom ko nije imao ranijih dodira sa slicnim spravama deluje prakticnije jer opet imam neku vizualizaciju i lakse bi mi bilo da shvatim sta radim (nadam se) A fruti i sam izbegavam u poslednje vreme pa me uhvati tuga neka kad se napijem ,otud i ti izlivi emocija. Last edited by cAAc; 25-11-2010 at 10:27 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
^Veoma dobro, svidja mi se... Samo fali bass gitara ili bass synth na loop-u, preporucujem da odsviras to uzivo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Mozda nisi cuo , ima sub sa minimooga, nisko je, sigurno se slabije cuje jer je bas nizak i masan...ili mozda mislis preko toga bass gitara u visokoj oktavi?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Administrator
|
![]()
Ja sam pazario jos pre godinu dana. Super sprava.
Jedine mane su nedostatak timestretcha i uzasni efekti, ali ovo drugo ce resiti od januara kada ubace podrsku za pluginove. Mada i ovo prvo se onda da resiti... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|