|
Produkcija Hip-Hop/RnB Muzike Snimanje, produkcija, obrada i aranziranje Hip-Hop/RnB muzike i slicnih pravaca... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
ma brate sva ta nova produkcija je u fazonu sto ti bolje ispere mozak to je bolje... nema tu puno muzike samo je fora da udara sto jace i uvrnutije, malo mi se gubi poenta tu... ali takvo je i vreme ovo postkapitalisticko pa takva i muzika...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
a dobro, jasno da je ovo nase mrshavo ali je prva grajm stvar sa moje strane sto ne znaci da ih nece biti jos vise u buduce
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
100% se slazem ovo za novu produkciju |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]()
Buka u modi
![]() Vecina novih stvari uglavnom baca akcenat na produkciju i znaju da budu poprilicno dosadne osim ako nemas neke opasne zvucnike i jos opasniji vufer da te baca po sobi .Mada kad su u pitanju hiphop ,grime ili raga moje misljenje je da dobar MC sve to resi ..ima dosta primera gde su napucane matre ,a MC joj jednostavno nije dorastao ili obrnutih i to je po meni bar jedno od glavnih merila. Inace sam mnogo vise volim tu bucniju i agresivniju muziku sa cudnim zvukovima ali opet mora nesto da se desava ,(varijacije u ritmu u samom pijakanju i cijukanju znaju da naprave atmosferu u kojoj sve na kraju dobije neki smisao). Mislim cak da je mnogo tesko napraviti neku 'laksu' pesmu sa 'muzikom' i nekom emocijom ,a da to ne zvuci 'kenjkavo' i da su retki ljudi kojima to danas polazi za rukom dok u staroj skoli takvih primera ima mnogo pogotovo na samom nastanku hiphop zvuka ..Ipak su vremena bila drugacije i ljudi su bili emotivniji i vise su postovali sami sebe(danas postujes sebe onoliko koliko imas kesha) sto se i osetilo u muzici vremenom se to izgubilo i jako su retke 'on point' stvari bile one tvrdje ili mekse(kako muzicki tako i liricki) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
cAAc hvala za ove preporuke, odmah sam se bacio na skidanje... opakih pesama ima ovde
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]() Last edited by paris.rukiz; 09-02-2011 at 06:11 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |