|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
malo gledam gdje ?ta pi?e pa naletih na temu...
Instalirao Reaper danas, nakon frustracija sa nemogućno?ću nalaska narodne verzije cubase 64x i nuenda, uz stalno ru?enje sonara, moram reć da sam reaperom odu?evljen! Mo?da će moje pitanje glupavo zvučit, al zanima me koji su konkretno nedostatci u usporedbi sa cubase? Ok, ima cubase nekih stvarčica, ali puno je stvari rije?ivo pluginovima...? ili nije? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
ma ja sam u par sati prokonto puno toga, moram reć da uopće nije kompl.
Pojasni "sidechainovanjem" što je to? Drugačije funkcionira od cubasea il ovih ostalih, al vidim da je puno toga izvedivo i sve je nekako prilagodljivo. Ja sam još pod utjecajem brzine otvaranja pa možda nisam objektivan, al nisam naletio na neke probleme, bar ne za sad. ps puno pomogao tourtorijal sa youtube. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Takoreći - program uopšte nije komplikovan, pošto se uobičajene stvari rade jednostavno (doduše na malo drugačiji način, ali jednostavno), a ko hoće može da luduje ihahaj: grupe, track folderi, automatizacije koliko hoćeš, ludilo od routinga. Plus fenomenalan PDF tutorijal, plus je potpuno portabilan (može da se nosi na USB flashu), plus 64-bit audio engine, malo li je ![]() Sve se svodi na "sviđa mi se / ne sviđa mi se". Meni se sviđa, ali to sam samo ja ![]() Pozdrav, Vasa P.S. http://en.wikipedia.org/wiki/Dynamic...#Side-chaining
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 08-11-2010 at 12:01 PM. Reason: P.S. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
![]() Jos nesto: ne radi sa mojim omiljenim VOXENGO vstovima bas najbolje :,(
![]() |
![]() |
#16 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#17 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Member
|
![]()
+1 reaper
izlazi 4.xxx početkom 2011 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Superoperater
|
![]()
Probao sam neki prerelease 4. 010 alfa i dosta su ga zategli, ispeglali, narocito ono oko tejkova, mnogo je bolje odradjeno nego u 3ci. Ali kao kontra-meru zbog univerzalnog balansa dobra i zla, unistili su mu vizuelni aspekt
![]() Ubacen je novi skin manager zvani WALTER - dobra stvar zaista, dozvoljava jos neke dodatne stvari (toolbar resize, razni novi layouti za mikser, trake...), samo, color tema je kao da je dete od 5 godina radilo! Sreca - podrzava i stare skinove - 100% su kompatibilni, sve je jos u alfa fazi, dosta se ljudi zalilo na te color teme, pa cemo videti. Obecava zasad, na dobrom su putu. Jedna stvar koja me je odusevila je mogucnost modulacije pojedinih VST parametara - npr Cutoff nekog sinta. Moze cak i audio signal bilo kog kanala da prevede u modulacioni signal za parametar. Odlicna stvar !
Mutna slika i mutan ton - ljubitelje filma muči on.. Last edited by psionic; 12-12-2010 at 12:00 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]()
evo i ja tu alfa(vuk) verziju isprobavam tj radim neki remix u njemu , inace susrecem se po drugi put , malo mi je ne pregledan ali dobro sta je tu je zamerka je midi editor i uopste midi kao da je na zadnjoj rupi ... malo vise da je iskopirao cubase/nuendo sto se tice alatki u smislu rad sa midijem/wav-om a manje acid-a bio bi perfektan tj rekao bi zbogom ujka luju !
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
reaper 3.12 | Francuz | Audio Software | 1 | 27-10-2009 08:50 PM |