|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Ok, zavisti sta tacno, ali meni ceo sistem kasni 0,5 - 0,7 pa i do 1ms ponekad, i to niko ziv ni na jednoj svirci nije skontao, a bilo je bas i finijih stvari, ne samo krljanje ...
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 05-11-2010 at 08:40 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Naravno, ali zbog sebe pitam, jer cu pre svega pevati i svirati ja, a sve iznad 64 sempla mi je cujno i pocinje da mi smeta...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Pa do 0,7 je latencija sasvim ok, ne cuje se kasnjenje, vec preko toga mislim da je problem. Ja imam ovu Presonus Farevire kartu od pre mesec dana i pored ovoga sto ste rekli iz sadasnjeg iskustva samo bih rekao reci hvale. Latencija kod mene je bila presudni faktor da je uzmem a da predhodno budem siguran da je zero latencija zbog toga sto ja sviram bubanj i tu se odmah oseti i najmanje kasnjenje, zato sam morao dobro da se informisem da bih uzeo ono sto mi treba. Gledajuci po youtub-u svi uglavnom preporucuju pogotovu za bubanj ovu kartu, jeste malo vise kinte ali nemate problema uopste, uz nju se dobija i program za snimanje Studio One koji je lak za snimanje i ima virtualne instrumente. Preporuka svima
http://www.youtube.com/watch?v=bCsMnxdgTuo |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kakav je Gun Klub u BGu? | Shot | Razno | 10 | 03-09-2010 01:11 AM |
USHER - OMG! kakav hit! | DaBear | Razno | 15 | 11-05-2010 05:16 PM |