Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 03-11-2010, 11:48 PM   #41
AudioStorm
Pro Member

AudioStorm's Avatar

Default Re: ljuljaj ljuljaj

Zvanicno...
H.A.A.R.P.
The High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP) is an ionospheric research program jointly funded by the US Air Force, the US Navy, the University of Alaska and the Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA). Its purpose is to analyze the ionosphere and investigate the potential for developing ionospheric enhancement technology for radio communications and surveillance purposes (such as missile detection).The HAARP program operates a major Arctic facility, known as the HAARP Research Station, on an Air Force owned site near Gakona, Alaska.

Nezvanicno,jedno od najubojitijih i najopasnijih oruzja danasnjice.Javnost je naravno nedovoljno informisana o svemu ovome...
Sastavljen od 360 velikih antena na povrsini juznog dijela Aljaske koje kad se pokrenu rade kao jedan gigantski repetitor koji je sposoban da posalje 3.6 miliona W u jonosferu.Svaka od ovih antena razvija 10 000 W,a najveca legalna AM radio stanica u Americi ima samo 50 000W.On ne emituje radio talase u sirinu vec u visinu,tj direktno u jonosferu.Tako mocnim i razornim svojstvom on utice na poslednje slojeve atmosfere koji salju jos mocnije radio talase nazad na zemlju.
Prije udara velikih cunamija u Indoneziji,sateliti su zabeljezili snimke na kojima se jasno vidi "Aurora Borealis" koja se uvjek pojavljuje kada ima elektro-magnetne aktivnosti u jonosferi.Da postoji sumnja da se tako nesto moze sa H.A.A.R.P. - om uraditi,na vjestacki nacin i poremetiti uopste sve prirodne procese,rekao bih da je dosta opravdana s obzirom na ove informacije.Meni zvuci logicno da neko ko ima neogranicen finansijski budzet,ko kontrolise medije,ima sve naucnike koji su potrebni,vojsku,teren i sve ostale preduslove da ovako nesto napravi radi manipulisanja na najvecem nivou.
NEGO,STO TI KAZES,KO CE GA ZNATI...
AudioStorm is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2010, 01:41 AM   #42
Mika Technika
Pro Member

Mika Technika's Avatar

ja to cisto kazem i zbog druge opcije, al duga bi to rasprava bila

a moje misljenje je 60% haarp

2.2 znaci 33

Last edited by Mika Technika; 04-11-2010 at 03:11 AM.
Mika Technika is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2010, 08:01 AM   #43
DzoniPFC
Pro Member

Quote:
Originally Posted by AudioStorm View Post
Zvanicno...
H.A.A.R.P.
The High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP) is an ionospheric research program jointly funded by the US Air Force, the US Navy, the University of Alaska and the Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA). Its purpose is to analyze the ionosphere and investigate the potential for developing ionospheric enhancement technology for radio communications and surveillance purposes (such as missile detection).The HAARP program operates a major Arctic facility, known as the HAARP Research Station, on an Air Force owned site near Gakona, Alaska.

Nezvanicno,jedno od najubojitijih i najopasnijih oruzja danasnjice.Javnost je naravno nedovoljno informisana o svemu ovome...
Sastavljen od 360 velikih antena na povrsini juznog dijela Aljaske koje kad se pokrenu rade kao jedan gigantski repetitor koji je sposoban da posalje 3.6 miliona W u jonosferu.Svaka od ovih antena razvija 10 000 W,a najveca legalna AM radio stanica u Americi ima samo 50 000W.On ne emituje radio talase u sirinu vec u visinu,tj direktno u jonosferu.Tako mocnim i razornim svojstvom on utice na poslednje slojeve atmosfere koji salju jos mocnije radio talase nazad na zemlju.
Prije udara velikih cunamija u Indoneziji,sateliti su zabeljezili snimke na kojima se jasno vidi "Aurora Borealis" koja se uvjek pojavljuje kada ima elektro-magnetne aktivnosti u jonosferi.Da postoji sumnja da se tako nesto moze sa H.A.A.R.P. - om uraditi,na vjestacki nacin i poremetiti uopste sve prirodne procese,rekao bih da je dosta opravdana s obzirom na ove informacije.Meni zvuci logicno da neko ko ima neogranicen finansijski budzet,ko kontrolise medije,ima sve naucnike koji su potrebni,vojsku,teren i sve ostale preduslove da ovako nesto napravi radi manipulisanja na najvecem nivou.
NEGO,STO TI KAZES,KO CE GA ZNATI...
Tesla je mastermind ove sprave on je imao mali uredjaj za "pravljenje" zemljotresa, za malo da srusi grad
prvo sto sam pomislio kada sam poceo da se ljuljam u stolici, "HAARP" ali ne mora da znaci.

haarp funkcionise kao subwoofer u sobi, plus mogu da kontrolisu i vremenske uslove.

inace, dal ja to tripujem, ili s'vremena na vreme naleti neki super kratki zemljotres ?
DzoniPFC is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2010, 10:58 AM   #44
LAMPASH
Pro Member

LAMPASH's Avatar

Quote:
Originally Posted by DzoniPFC View Post
Tesla je mastermind ove sprave on je imao mali uredjaj za "pravljenje" zemljotresa, za malo da srusi grad
prvo sto sam pomislio kada sam poceo da se ljuljam u stolici, "HAARP" ali ne mora da znaci.

haarp funkcionise kao subwoofer u sobi, plus mogu da kontrolisu i vremenske uslove.

inace, dal ja to tripujem, ili s'vremena na vreme naleti neki super kratki zemljotres ?
Pa kada si osetio zadnji, kako bre to svi osecate neke zemljotrese, a ja nista
Prvi i posledjnji koji sam osetio je bio onaj razorni u 2:00 juce

-"Odavde niko ne izlazi nejeban!"
LAMPASH is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2010, 11:16 AM   #45
cAAc
Banned

http://www.politika.rs/rubrike/Tema-...otresi.lt.html
cAAc is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2010, 09:34 PM   #46
Mika Technika
Pro Member

Mika Technika's Avatar

da ne bih stalno pisao, evo ovako do sad je bilo preko 40 zemljotresa kod nas, a veceras u 22:09 je bio jacine 4.3 naravno sve na istom mestu udara.

od evropskih zemalja, grcka, italija, slovenija, malo francuska, a turci su poprilicno prisli nasem broju od preko 40

Last edited by Mika Technika; 04-11-2010 at 09:39 PM.
Old 04-11-2010, 09:38 PM   #47
Filip_
Pro Member

Filip_'s Avatar

Post Re: ljuljaj ljuljaj

Javise mi da je pre 15-tak minuta bio jos jedan jaci udar u Kraljevu (ne onako jak, ali treslo je). Ovde (Beograd) osetih samo blago podrhtavanje...

P.S.-Ovi seizmolozi nasi ne da ne znaju da "ubodu" prognozu, nego im ne bih dao ni da mi kazu sta da odigram na Celzi - Vigan...a onaj intervju iz Januara ove godine, o tome kako sigurno nece biti vecih potresa jos 10-tak godina postavlja pitanje da li gledaju u pasulj i zvezde prilikom procene stanja ili imaju i neke instrumente...

http://soundcloud.com/mind_direction

Ko visoko leti, nisko zimi.

Last edited by Filip_; 04-11-2010 at 09:42 PM.
Filip_ is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2010, 09:46 PM   #48
Mika Technika
Pro Member

Mika Technika's Avatar

upravo sam to gore napisao
Old 04-11-2010, 09:49 PM   #49
Dexxy
Pro Member

Dexxy's Avatar

Sada je epicentar kod Ladjevaca malo se pomerio...4,4 stepeni...bas je krenulo...U Ns se nije osetilo nista.

Dexxy is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2010, 09:51 PM   #50
Mika Technika
Pro Member

Mika Technika's Avatar

ovi sad stavili da je jacina bila 3.9 prepravili evropljani
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules