|
Produkcija Hip-Hop/RnB Muzike Snimanje, produkcija, obrada i aranziranje Hip-Hop/RnB muzike i slicnih pravaca... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
U sustini zajebi sve tutoriale po forumima po youtubeu itd itd i pocni sam od nule, proucavaj programe i alate i kad steknes neko osnovno znanje onda ganjaj da vidis kako to rade neki ljudi koji se time bave dugo dugo dugo i po tome usavrsavaj to sto si naucio sam. .Em sto ce te ti ljudi na forumima bolje prihvatiti em sto ce i tebi samom biti lakse da razumes neke stvari, ovako samo opterecujes glavu. .Bitno je samo da uzivas dok radis muziku i da si na kraju dana zadovoljan time sto si uradio. .
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pocetak snimanja | sasaristic | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 2 | 07-09-2009 08:21 PM |
Miks u kontrafazi? | newbieOP | Audio Produkcija - Tehnike | 14 | 19-12-2008 02:08 AM |
Pocetak Operacije gistrijumf! | Eeva_r&b | Pricaonica | 195 | 14-11-2008 12:40 AM |
Setup - za pocetak | OFF | Zoran Vračević - Vrač | 12 | 22-08-2006 04:43 PM |
Pocetak-kraj snimanja u SX | Lenjin | Audio Software | 2 | 13-02-2005 02:26 PM |