|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
To je i meni prvo palo na pamet...ali to je ono kako sam rekao partizanski...i pitanje kako ce raditi.
Bas me interesuje jel zna ko, kakav( koji) bi mi to externi audio interface trebao na koji mogu bez ikakvog problema da se prikljuce externi uredjaji (dinamicki i efekt procesori) i da se koriste u cubase-u, mesto njegovih internih procesora, a sve to bez digitalnog miksera i uopste hardverske miksete? Znaci naziv i model kartice...??? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
XLR konekcije i gubitak | File | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 3 | 15-02-2010 03:36 AM |
Pomoc UAD 1 | paki | DSP forum | 24 | 16-05-2008 03:40 PM |
Pomoc !!!!!!!!!!!!!! | Steka | Audio Produkcija - Tehnike | 8 | 04-01-2007 08:46 PM |
Pitanje u vezi midi-USB konekcije | alektom | Computer Hardware | 5 | 17-10-2006 08:19 PM |
Pomoc... | Jonathan | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 9 | 19-01-2006 09:00 PM |