Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 12-10-2010, 12:17 PM   #11
liman021
Senior Member

Default Re: Paypal uskoro i u Srbiji

htedoh ovih dana uzeti neki program preko neta.likovi ga valjaju preko paypal-a.na moje pitanje da li postoji jos neka varijanta za placanje osim paypala nisam dobio odgovor.
liman021 is offline   Reply With Quote
Old 16-10-2010, 09:30 PM   #12
DzoniPFC
Pro Member

^I ja pokusavam da kupim program preko PayPal-a ali prodavac koristi samo takav nacin placanja i nema druge.

Jebes Srbiju !
Od 2007 slusam price "Paypal uskoro i u Srbiji" ma pojedite k...Problem je u Drzavi.
lets burn this mothafucka down.

Last edited by DzoniPFC; 16-10-2010 at 09:35 PM.
DzoniPFC is offline   Reply With Quote
Old 18-10-2010, 08:30 PM   #13
Bota
Member

Bota's Avatar

Kolega sa Visa karticom Hypo banke Banjaluka (doduse debitnom) dize pare u Srbiji sa Hypo bankomata bez provizije. Mozda je rjesenje da uzmete njihovu Visa Classic karticu i linkujete je za Paypal nalog.
Bota is offline   Reply With Quote
Old 18-10-2010, 08:44 PM   #14
liman021
Senior Member

zvao pre par dana raiffeisen i erste banke ovde kod nas i rekose mi da taj naci placanja ne radi nijedna banka u srbiji.
liman021 is offline   Reply With Quote
Old 19-10-2010, 10:02 AM   #15
magnum
Senior Member

Ma bre "Sandzama", niko ne kaze da smo svi lopovi i prevaranti, ali je cinjenica da je ovde u Srbiji bilo dosta pojedinih prevara i ljudi nece brate da rizikuju dok se ne resi nacin placanja, znaci odes u banku platis oni vide da je novac legao i izvolte vas paket, prosto. Medjutim mene najvise ljuti znaci poludim kad cujem ove nase pedere sa carine. Kad kupis neki proizvod ako je npr. 100e, sa carinom i njihovom uslugom (pazi uslugom oni nam kao cine nesto) ispasce 200e koliko sam razumeo, pa ja opet necu kupiti nista preko pay-pal nego opet preko nekog dilera, opet one komunjarske fore sa carinama iz 70-tih godina. U fazonu evo omugucavamo vam da kupite preko pay-pal-a, i taman se poradujem tom naslovu, a sledece je, ali znate sledeci problem smo MI, kakvi kreteni
magnum is offline   Reply With Quote
Old 19-10-2010, 11:31 AM   #16
Khan
Moderator

Khan's Avatar

Nemoguce je ostati pristojan kada se radi o ovoj temi.@#$%@#@#* ali, da pokusamo biti konstruktivni. Evo jedne nemacke radnje koja nije gadljiva na visa electron, sve mi je stizalo no prob., a sa carinom, naravno, ciganija, poslednji put su me pitali 'kol'ko para imas?' Radilo se o 3 paketa zica za oud.@#$%
http://saitenkatalog.de/
Imaju svasta.
Khan is offline   Reply With Quote
Old 19-10-2010, 02:34 PM   #17
magnum
Senior Member

Ma da bre, cigansture,gledajte samo ovu kretenku ministarku sta prica, jel misli bre da smo svi mi kreteni, glupaci, nepismeni...kao smeska se i prica kako eto idemo napred dolazi paypal, a onda kaze mora carina i to duplo, pa onda i ako nebi bilo carine onda mora da se plati usluga i blablablabla, pa bre da uzmes budak samo.......eto to su "patrljci" "rupe" komunjarskre koji su jos ostali u nekim segmentima nazalost
Old 19-10-2010, 02:52 PM   #18
Matoree
Member

ova prica o paypalu traje godinama vec.. Ja koristim moneybookers i na vecini poznatih sajtova ga i ima.. ali opet treba nam taj paypal jbte
Matoree is offline   Reply With Quote
Old 19-10-2010, 04:29 PM   #19
Bockie
Moderator

Bockie's Avatar

Quote:
Originally Posted by magnum View Post
Ma da bre, cigansture,gledajte samo ovu kretenku ministarku sta prica, jel misli bre da smo svi mi kreteni, glupaci, nepismeni...kao smeska se i prica kako eto idemo napred dolazi paypal, a onda kaze mora carina i to duplo, pa onda i ako nebi bilo carine onda mora da se plati usluga i blablablabla, pa bre da uzmes budak samo.......eto to su "patrljci" "rupe" komunjarskre koji su jos ostali u nekim segmentima nazalost
U nekim segmentima?!?!?

Komunjarska deca skinula kape i marame i obukli "nike" trenerice i sada "krupnim koracima, nezaustavljivo grabe ka" eu...

Bockie is offline   Reply With Quote
Old 19-10-2010, 06:49 PM   #20
magnum
Senior Member

Ma da bre, sve se slazem, nego taman mislim evo ide po malo napred, a mi se onda vratimo dva koraka nazad, kakva GLUPA NAJGLUPLJA zemlja, evo pogledajte ovu glupacu, svinjogojstvo...nek mi oprosta, ali ovakve stvari ne mogu da oprostim, pravi me budalom i glupakomi gleda me u oci (mislim na ministarku na klipu)

http://blip.tv/file/3531946?utm_source=player_embedded
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules