|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Senior Member
|
![]()
htedoh ovih dana uzeti neki program preko neta.likovi ga valjaju preko paypal-a.na moje pitanje da li postoji jos neka varijanta za placanje osim paypala nisam dobio odgovor.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
^I ja pokusavam da kupim program preko PayPal-a ali prodavac koristi samo takav nacin placanja i nema druge.
![]() Jebes Srbiju ! ![]() Od 2007 slusam price "Paypal uskoro i u Srbiji" ma pojedite k...Problem je u Drzavi. lets burn this mothafucka down. Last edited by DzoniPFC; 16-10-2010 at 09:35 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
Kolega sa Visa karticom Hypo banke Banjaluka (doduse debitnom) dize pare u Srbiji sa Hypo bankomata bez provizije. Mozda je rjesenje da uzmete njihovu Visa Classic karticu i linkujete je za Paypal nalog.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Senior Member
|
![]()
zvao pre par dana raiffeisen i erste banke ovde kod nas i rekose mi da taj naci placanja ne radi nijedna banka u srbiji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Senior Member
|
![]()
Ma bre "Sandzama", niko ne kaze da smo svi lopovi i prevaranti, ali je cinjenica da je ovde u Srbiji bilo dosta pojedinih prevara i ljudi nece brate da rizikuju dok se ne resi nacin placanja, znaci odes u banku platis oni vide da je novac legao i izvolte vas paket, prosto. Medjutim mene najvise ljuti znaci poludim kad cujem ove nase pedere sa carine. Kad kupis neki proizvod ako je npr. 100e, sa carinom i njihovom uslugom (pazi uslugom oni nam kao cine nesto) ispasce 200e koliko sam razumeo, pa ja opet necu kupiti nista preko pay-pal nego opet preko nekog dilera, opet one komunjarske fore sa carinama iz 70-tih godina. U fazonu evo omugucavamo vam da kupite preko pay-pal-a, i taman se poradujem tom naslovu, a sledece je, ali znate sledeci problem smo MI, kakvi kreteni
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
|
![]()
Nemoguce je ostati pristojan kada se radi o ovoj temi.@#$%@#@#* ali, da pokusamo biti konstruktivni. Evo jedne nemacke radnje koja nije gadljiva na visa electron, sve mi je stizalo no prob., a sa carinom, naravno, ciganija, poslednji put su me pitali 'kol'ko para imas?' Radilo se o 3 paketa zica za oud.@#$%
http://saitenkatalog.de/ Imaju svasta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Senior Member
|
![]()
Ma da bre, cigansture,gledajte samo ovu kretenku ministarku sta prica
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Member
|
![]()
ova prica o paypalu traje godinama vec.. Ja koristim moneybookers i na vecini poznatih sajtova ga i ima.. ali opet treba nam taj paypal jbte
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Komunjarska deca skinula kape i marame i obukli "nike" trenerice i sada "krupnim koracima, nezaustavljivo grabe ka" eu...
![]() |
![]() |
#20 |
Senior Member
|
![]()
Ma da bre, sve se slazem, nego taman mislim evo ide po malo napred, a mi se onda vratimo dva koraka nazad, kakva GLUPA NAJGLUPLJA zemlja, evo pogledajte ovu glupacu, svinjogojstvo...nek mi oprosta, ali ovakve stvari ne mogu da oprostim, pravi me budalom i glupakomi gleda me u oci (mislim na ministarku na klipu)
http://blip.tv/file/3531946?utm_source=player_embedded |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
mixtape uskoro | HeatMan | Promocija radova | 1 | 28-12-2009 01:32 AM |
PayPal | samsara | Pricaonica | 5 | 13-12-2008 02:04 AM |
Projekat uskoro ..... | Steka | Promocija radova | 35 | 25-02-2008 04:01 PM |
Uskoro udruzenje! | LACKY | Razno | 38 | 25-11-2007 10:41 PM |
s16 uskoro... | Digital Cave | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 23-12-2005 12:34 PM |