|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
mod?rateur analogue
|
![]()
mislim da je to dobra ideja za moog. za ljude koji imaju vec kontrolere, i pretrpane studije, zasto da placaju i jos jednu tipku.
taj LP nije ba? reprezentativan primjerak klasičnog, toplog moog sounda, ako netko slučajno misli da kupuje "mini" minimoog, ali jos uvijek je solidan pravi monohpnik, i dosta dobro radi ove neke moderne agresivnije soundove, jer ima fleksibilan 1/2/4 -polni filter i distorziju,.. u evropi će navodno biti oko 800 eura uklj. VAT. PS ovaj tip u videu je ba? strahovito neuvjerljiv kad govori kako mu je to fenomalna sprava. vidi se da glumi odu?evljenje. nevezano za kvalitetu sprave, ali čisto s marketin?kog stanovi?ta, to je vrlo lo?e odradjeno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
dobro clustere, ali u pitanju je richard devine, koji je promoter vise sprava od rudessa, pa nije cudo sto je "izbirljiv"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
mod?rateur analogue
|
![]()
ne radi se o izbirljivosti, vec o tipu koji prima pare da bi puno toga promovirao, a ocigledno je da la?e .. u kameru. zato mislim da moog-u to čini vi?e ?tete nego koristi. ba? je lo? ubi bo?e.
naravno uvijek će bit polu-idiota koji će i ovo progutati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
ne znam, meni taj slimphatty deluje kao ok stvar, mada sam i za lp citao da nije nesto i da vise placas marku nego zvuk.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
Sve sto se cuje/cita pa netu treba uzeti s rezervom.
Phatty serija (moze se tako zvati? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Pre bih uvek uzeo novi SEM za iste novce nego ovo
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
MOOG na iPhone-u !!!! | DaBear | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 5 | 15-10-2010 07:34 PM |
Moog minimoog voyager xl | Midi | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 0 | 29-09-2010 08:29 PM |
MOOG Little Phatty | silicon science | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 46 | 12-08-2007 12:11 AM |