|
|||||||
| Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
Pro Member
|
Quote:
Ok je da sam ja zavrsio arhitekturu pa sad dosao na rumski i pricao kako mi je muzika u krvi Svestan sam cinjenice da u danasnje vreme pored toga sto ucis moras biti i odlican marketing strucnjak i menadzer i vozac i sl. ... jbg. ja svo ovo vreme ucim 90% o muzici (10% me je jako interesovao CGI pa sam i na to trosio vreme )Ako sam dobro razumeo, potpuno je nebitno kakav je nekome backgroud dokle god ima ispod 25 godina, komunikativan je i poslusan i brzo uci? |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
MAO
|
Quote:
A thread je sticky, negde na forumu. |
|
|
|
|
|
|
#3 | |||
|
Moderator
|
Quote:
Imaj u vidu da sam licno ja to (marketing "strucnjak", menadzer, sta god to znacilo) skapirao sa 40+, i ne preporucujem to NIKOME. Uopste nije jednostavno, ostaviti lemilicu, raznorazne CAD programe, i krenuti sa proucavanjem tema, koje me NIKADA u zivotu nisu privlacile, tipa "web marketing", "Word of Mouth marketing", da proucavas raznorazne zakone, pravila poslovanja, bankarsko poslovanje itd.. da bi uopste preziveo! Znanje elektronike i akustike mi tu nista ne pomaze, samo pravi osnov da citanje, navedenih tema i njima slicnih, ima nekog, nadam se, realnog smisla. Quote:
Komunikativnost se ne uci u skoli, covek mora sam da radi na sebi da bi to ostvario cak i ako nije talentovano komunikativan. Najveca nevolja je u tome da je konkretno danas, kada je sve prepusteno stihiji (neki to vole da nazivaju demokratijom) i volji pojedinca i/ili grupe... prekticno vaznija necija komunikativnost nego poznavanje posla kojim se bavi... Quote:
pozdrav bogi
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 10-10-2010 at 04:19 PM. |
|||
|
|
|
|
|
#4 |
|
Pro Member
|
Ja padam u ozbiljnu depresiju
Ja nisam sve ove godine ucio muziku ni pod cijim pritiskom. To je jedina stvar u zivotukoja me je apsoltno drzala prikovanom za sebe! Dnevno otkrijem po neku novu stvar i to nikad nece prestati. Ako sve 'ebeno propadne ja cu i dalje svirati ... BTW, Arture, nasao sam tred
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Moderator
|
Nema razloga, svi bi onda trebali da se roknemo!
![]() Quote:
![]() pozdrav bogi
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 10-10-2010 at 04:44 PM. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Pro Member
|
Google-> "Word of Mouth marketing", search...
download
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Moderator
|
![]() Licno mislim da bi to i gomila slicnih "nevaznih" stvari (recimo poslovna korespodencija!!!) trebala da bude tema predavanja na nekom predmetu (zovi ga "Misc", nebitno je) svakog fakulteta, makar na postdiplomskim. Ovako, visokoskolski sistem, koji zna da bude izuzetno naporan i zahtevan, posle svega toga ti ostavi gu*icu na vetrometini i moras da se snalazis sam kako znas i umes. Ti si mozda imao i srece i hrabrosti bar da pitas na forumu... vecina nastavi da se potuca ne znajuci sta ih je snaslo. Pri tom je raspolaganje internetom olaksavajuca okolnost, samo imaj u vidu da mnogi imaju internet i da ti ni to ne daje neku prednost (kao ni jos jedna skola) pozdrav bogi
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 10-10-2010 at 05:17 PM. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Pro Member
|
Stoji mada je "one on one" prica jos uvek daleko efektnija i to na zalost danas kosta ko svetog Petra kajgana, sto bi moj tata rek'o.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Pro Member
|
D?ozef Konrad je objavio prvi roman u 38. godini, Čarls Bukovski u 50, Me?a Selimović u 56, a ti oće? da počne? karijeru u 26. Strpi se bar jo? toliko...
Ozbiljno, ovi ?to pi?u da si mator su na nekim drogama verovatno.
|
|
|
#10 | |
|
Moderator
|
Quote:
Potpuno sam straight ... ni Bensedin za spavanje ne koristim, cak sam i cigare ostavio pre godinu i po dana, alkohol ne konzumiram preko dvadeset godina, kafu sam prestao da pijem zbog cigara... tako da nema uticaja opojnih sredstava na ono sto pisem... osim ako su na kvantasu stavili nesto u ovu moju jabuku koju zvacem trenutno ![]() MUzzY, ne mislim da si mator, cak i ne mislim da bi ti bolje bilo (ekonomski) ni da si mladji sto se tice muzicke produkcije pozdrav bogi
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 10-10-2010 at 08:14 PM. |
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|