|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]()
Jasno...i vjerovatno si upravu...to sam loše formulisao....naravno da je sve moguće...ali sam mislio na nešto drugo...Mada konkretni primjer koji sam ja naveo je teško mogao da se desi, a da se za njega nikako ne sazna...ali ajde...vjerovatnoća stvarno postoji...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
banned
|
![]()
E mnogo ste se raspisali, taman sam hteo ne?to da se nadove?em, kad vidim ima vi?e slova nego u celoj čitanci za peti razred, ko će sve to da čita?. Ajte molim vas... idem ja da ne?to pregrizem.
![]() |
#3 | |
Moderator
|
![]() Quote:
...skroz nezamislivo... ...ili je to ipak "humanije" nego da bas pesadija izvede narod i pobije ga. Ne vidim neku strasnu razliku. Ali, nisam se ja toliko precizno obratio vezano za konkretnu stvar, bar mi nije bila namera, sve sto pricam ima za svrhu da pokaze ono sa pocetka, a to je da smo svi (u okruzenju) zglajzali na bas niske grane i da mi se cini da se nekim novijim generacijama najlepse jebe zbog toga i to sam istakao kao alarmantnu cinjenicu... Amere i sve to navodim kao primer, krajnju vrednost sa jedne i recimo Rumune sa druge strane... Ali to je sada gnjavaza za druge forume, ovo je cisto overall...
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Preporucite kameru | Tribal_kg | Pricaonica | 0 | 22-07-2009 05:34 PM |
Preporucite STEREOIZER | bleiber | Produkcija Elektronske Muzike | 10 | 09-02-2009 11:44 PM |
preporucite mi condenser mic | jaybox | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 16 | 27-07-2007 05:24 AM |
Preporucite mi software | PedjaBG | Audio Software | 12 | 30-09-2004 01:03 PM |