|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Moderator
|
![]() Quote:
U threadu na nasem forumu si mogao pri kraju da nadjes ovaj pdf http://www.amphenol.info/downloads/c091_en.pdf i tu mozes naci konektore koji ti trebaju osim sto su jako skupi i nema da se kupe u Srbiji (ovo ponavljam treci put) Kako neko moze da ti pomogne ako sam sebi neces da pomognes? ![]() pozdrav bogi
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 08-10-2010 at 12:12 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
MAO
|
![]()
e sad, a kako ja to da dovučem čak i da odvojim pare?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
|
![]()
Ne znam koliko ce ti se to isplatiti, i moram da pogledam tacno koji ti konektor odgovara, pa da vidim da li mozemo mi da ti ga uvezemo.
Razmotri jos jednom za svaki slucaj: 1. Popravka tog sjebanog kablica izgleda ne dolazi u obzir posto to ne spominjes(??) 2. Modifikacija mikrofona,.. hm... OFF je vec to (uspesno?) uradio... pozdrav bogi
![]() |
#14 |
MAO
|
![]()
pa zapravo sve dolazi u obzir, samo sam ja tragično neupućen u tematiku, a nemam baš ljude oko sebe koji ti nešto umeju. Ajd izbunarićemo nešto već, a ti mi baci info ako ti nije teško kolko tu šta košta
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Pogledacu kad stignem, a OFF moze da kaze ko mu je uradio modifikaciju mikrofona... sto se meni prichinjava da je mozda najisplativije. Ako ti nije problem postavi bolju sliku tog s*ebanog kablica da pokapiram koliko je s*eban. pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#16 |
Junior Member
|
![]()
Klein Tuchel (DIN 41524)
Ima negde na netu da se kupi, ne znam vise, i meni fali za MD441... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |