| 
 | |||||||
| Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  12-08-2010, 11:02 PM | #1 | 
| Junior Member Join Date: May 2010 
				 |  Ganga- Zna? Mene- poslu?ajte 

http://www.sendspace.com/file/wbuue9 evo ga ljudi, s ovom pjesmicom debitiram na rumskom, molio bi vas da malo prokomentirate   | 
|   |   | 
|  13-08-2010, 09:16 AM | #2 | 
| Pro Member Join Date: Feb 2007 Location: Beograd 
				 |  Re: Ganga- Zna? Mene- poslu?ajte 

poslusao. svidja mi se, jedino tomovi zvuce malo jeftino   a realno sta nije jeftino ovih dana, dobar ovaj euro supersaw fazon, originalan i pomalo bizaran  vokal je ekstra + super ime za bend! 
				__________________ "Ako bismo ukrstili macku i coveka, to bi popravilo coveka, ali bi pokvarilo macku". (Mark Tven) honda - the power of dreams!!!! | 
|   |   | 
|  06-10-2010, 04:35 PM | #3 | 
| Junior Member Join Date: May 2010 
				 |  Re: Ganga- Zna? Mene- poslu?ajte 

e hvala hvala, samo da napomenem da se ne radi o bendu, samo ja radim   , matrica je nažalost s neta  (ukradena upsss :P ) a na netu sve zvuči jeftino... Sad sam eto uletio u neku kompu s par ljudi pa bi i glazba trebala ubuduće biti autorska, hvala na izdvojenom vremenu i komentaru   | 
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| Ne?to i do mene | tukoje | Produkcija Elektronske Muzike | 4 | 06-06-2010 01:41 PM | 
| Neshto od mene :) | Salle | Promocija radova | 1 | 30-06-2009 10:39 AM | 
| Par spotova od mene | HeatMan | Promocija radova | 16 | 27-01-2009 03:20 PM | 
| Evo i mene... | DADDY Z | Promocija radova | 10 | 15-03-2005 04:23 PM |