|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Nastavljam kad se vratim sa posla... Inace trenutno sam obustavio rad na projektu jer ?elim da zaradim kintu da skupim za tu opremu jer je rad na krčećim zvučnicima postao opasan po mentalno zdravlje... tako da... A koliko param spreman da ulo?im... Znate kako, malo po malo pa ću da sakupim... Inače ulo?io bih ja poprilična ali trenutno nemam... Od prve plate mikrofon a posle ?tednja za monitore... Sorry moram ODMAH da paliiim |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Moderator
|
![]()
shta sve koristish na vokalu?
mislim od efekata..
![]() |
#24 |
Junior Member
|
![]()
Pa trenutno ni?ta s' obzirom da nemam mikrofon da snimim vokal, ali kada ga uzmem isprobaću efekte koji su mi ovde predlozeni + ću videti da kad tad pazarim taj Boss SE 70 procesor ako će dati dobre rezultate, naravno... Inače imam neki Digitech VX-400 ali ga jo? nisam isprobao kako valja jer (pored toga ?to nemam mic) zvučnici na kojima sam poku?ao da radim (dok sam imao neki pozajmljeni) jako glasno krče (matori su oko 15 godina minimum) tako da nisam ba? uspeo da provalim kakav rezultat ta sprava zaista daje... Uglavnom ljudi ka?u da je Digitech piece of sshhh***t, ali d?abe sve to ako umetnik i sam ne poslu?a neki komad opreme...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Pro Member
|
![]()
I mene zarko zanima ko je Fatboy slim iz Prodigy-a...
![]() ![]()
![]() |
#26 |
Junior Member
|
![]()
Ma izgleda da vise niko nije zainteresovan za ovaj thread ili su ga jednostavno zaboravili sto nije ni cudo jer nisam imao bas vremena da odgovaram na postove zbog posla i umora al' sta da se radi sad... Anyway, hvala svima koji su ucestvovali ovde i nadam se da cemo se opet sresti u nekom novom threadu u skorije vreme... A do tad... Ja vas puno pozdravljam i zelim vam napredak u buducem proucavanju muzicke produkcije!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
mod?rateur analogue
|
![]()
zna se naći SE-70 i za 100 - 120 eura na njemackom ebayu. bez problema.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Moderator
|
![]()
u svakom sluchaju vokal se trudi da snimish sa shto manje reverba od sobe jer kad ga distorzirashto se sve dizhe u prvi plan...
sve ostalo ne vredi govoriti dok ne kupish opremu... dzhaba ti recimo savet za eqing ako ni sam ne chujesh na tvom slushanju o chemu ti neko pricha ![]()
![]() |
#29 |
Member
|
![]()
ili, kao prevod onoga sto je lag rekao, kada snimas vokal, pokrij se cebetom...
i trent je to radio http://createdigitalmusic.com/2006/0...nted-dual-g5s/ |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Dark Side of The Moon - da li ste znali? | DaBear | Razno | 0 | 07-12-2009 01:55 PM |
Industrial techno | Lag | Produkcija Elektronske Muzike | 8 | 15-08-2009 01:53 PM |
Synesthesia-regenerator-d+3p69 (electro/industrial/electronica) | professor69ebm | Razno | 1 | 22-04-2009 03:41 AM |
SYNESTHESIA (electro/industrial/exsperimental) | professor69ebm | Promocija radova | 3 | 19-04-2009 04:01 PM |
Frequencysm - In the Dark | SumAnuT | Promocija radova | 18 | 14-10-2004 04:46 PM |