|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Out of 13 million songs available online for download, 10 million have never even been downloaded once. And out of the 3 million that have received at least one download, 80% of all revenue (i.e. actual money!) was generated by just 52,000 titles.
prevod: od 13 miliona pesama koje se mogu downloadovati legalno, 10 miliona NIKADA nisu skinute NI JEDNOM !!! Od ostalih 3 miliona, koje su bar jednom skinute, 80% od para su napravile samo 52,000 pesama !!! Do sada..... slicna situacija je i na Spotify-u (streaming servis)...90% pesama koje imaju nisu nikada slusane !!!??? svet je preplavljen muzikom, pesmama, svi sviraju, svi produciraju,,,overkill, prezasicenje, smor... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Banned
|
![]()
Pa bolj da sviraju neg da budu gilipteri
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Jok more, bolje da budu gelipteri, onda mo?da i savataju neku ribu/frajera (ko već ?ta voli).
Pozdrav, Vasa
![]() |
#4 |
Administrator
|
![]()
Ajte nekukajte, nego oooruuuk miseve i reglere u sake, pa da radimo video produkciju. Lepo sam ja vama govorio: Ne gine nam svima restruktuiranje i prekvalifikacija
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Ali, paradoksalno, nikad nije bilo te?e naći ne?to dobro za slu?anje. Ko ima nameru da napravi ne?to stvarno dobro ne treba da bude obeshrabren ovim podacima, jer konkurencija nikad nije bila slabija, bez obzira na brojnost.
![]() |
#6 |
Banned
|
![]()
Ma gde bre da radimo video pod stare dane,jedva sam se malo snasao i sa ovim
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Posle deset hiljada nasumično izabranih strana ili deset hiljada nasumično izabranih taktova prilično je te?ko doneti bilo kakav sud. A dana?nji mediji ti nude upravo to: gomilu podataka koje mozak nema vremena da svari. Jo? jedan paradoks - tehnolo?ke mogućnosti evoluiraju br?e od ljudskih mentalnih sposobnosti. Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#8 |
Administrator
|
![]()
E i ti Vaso, ode na Spilberga i na njegov IT.
![]() Velika konkurencija uglavnom znaci i bolji kvalitet. E sad, slazem se sa tobom da ce mozda pre da bid'ne ono: tesko odvojiti pokoje zrno zita, iz tolikih silosa kukolja ![]() Last edited by diviner; 02-10-2010 at 10:56 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Pro Member
|
![]() Quote:
Quote:
Quote:
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
sta jedan kolega koji radi na radiju ka?e "bolja je slu?anost kad pu?ta? jedno te isto nego kad poku?a? vrtiti raznolike pjesme"
stvarno je istina, ljudi vole ono ?ta se stalno forsira, a forsira se jer ljudi to vole..pa ti uleti u taj krug |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|