|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#30 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav,
Pitanje 1.: ta D&R mixeta (imam mogućnost uzeti module sa 6 preampa i 2 noise gatea iz sjedne malo žešće D&R) navodno D&R ima problema sa šumom? Koga kod sam pitao svi to tvrde. Ne znam. Pitanje 2.: ima li ITKO ovdje iskustva sa ugradnjom exkluzivnijih trafoa u Behringer proizvode? Imam ih podosta i zanima me ta OT-1 opcija, hoće li mi to podići kvalitetu zvuka bez da sve prodajem i kupujem novo (dakle molio bi bez takvih savjeta. ![]() Takodjer, dodao bih da je Dragan Gužvan, svojedobni zlatni, srebrni, itd. gitarista Atomskog Skloništa iz Pule, godinama u biznisu izrade nevjerojatnih pojačala tipa Vox AC15/30, ali u njegovoj, dorađenoj varijanti koja sve koji su čuli baca u trans. Također, isti je čovjek spreman napraviti (već je radio) sume sa lampama, trafoima, ili kako god. Sve custom, sve po narudžbi. Cijene su realne. Ako sam čuo da traži oko 1000 (nisam siguran točno, ali ne više od 1300 eura) za tu svoju verziju nabildanog i dorađenog AC30, relativno je lako izračunati. A čovjek je stvarno vrhunski maher, i na prvom mjestu gitarist, dakle nema greške, zna šta radi. ![]()
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kako sa monotimbralnim Synth-om napraviti aranzman? | Comodo | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 10 | 24-04-2009 04:50 AM |
Kako Napraviti Rack Ormar | roginator | Dizajn i konstrukcija studija | 16 | 09-06-2007 01:16 PM |
KEYSWITCH (kako napraviti instrument sa vise artikulacija) | ANITA | Tutorijali | 2 | 31-03-2004 11:47 PM |