Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 06-09-2010, 11:35 AM   #1
K!b0r9
Junior Member

Default 5.1 problem... ili nesto drugo

ljudi treba mi pomoc... imam ovde 5.1 sistem zvucnika i ocu da ga prikljucim za moj kompjuter ...sad neznam kako to da uradim da li da kupim neku karticu koja podrzava 5.1 i kako da ih spojim posto ulazi na kablovima ne odgovaraju ulazima na mojem kompu ili bilo kojoj drugoj kartici ... tacnije treba mi takozvana ``mala banana`` i da li postoji adapter za to???
molim vas treba mi brz odgovor
K!b0r9 is offline   Reply With Quote
Old 06-09-2010, 11:40 AM   #2
ANITA
VIP Member

ANITA's Avatar

Default Re: Popis otkrivenih bugova

Postoji mala banana.
ANITA is offline   Reply With Quote
Old 06-09-2010, 12:11 PM   #3
kejkz
banned

Default Re: 5.1 problem... ili nesto drugo

Prebacio sam tvoj post u novi tred posto nije imao veze sa bilo kakvim bagovima u Cubase-u (sem sto se slucajno potrefio sa starom verzijom Cubase-a)

Nisi napisao glavno, a to je kakve konektore imas na audio karti? Ako je u pitanju integrusha, verovatno su klasicni mini-jackovi, ili kako ih ti vec zoves, a oni su standardni na svim kompjuterskim zvucnicima i standardnim audio kartama. Postoji jos mogucnost da imas Cinc konektore, ali oni prilicno drugacije izgledaju.
Old 06-09-2010, 01:04 PM   #4
google
Banned

Default Re: 5.1 problem... ili nesto drugo

Quote:
Originally Posted by K!b0r9 View Post
ljudi treba mi pomoc... imam ovde 5.1 sistem zvucnika i ocu da ga prikljucim za moj kompjuter ...sad neznam kako to da uradim da li da kupim neku karticu koja podrzava 5.1 i kako da ih spojim posto ulazi na kablovima ne odgovaraju ulazima na mojem kompu ili bilo kojoj drugoj kartici ... tacnije treba mi takozvana ``mala banana`` i da li postoji adapter za to???
molim vas treba mi brz odgovor
Postoji adapter.
google is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules