|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
ljudi treba mi pomoc... imam ovde 5.1 sistem zvucnika i ocu da ga prikljucim za moj kompjuter ...sad neznam kako to da uradim da li da kupim neku karticu koja podrzava 5.1 i kako da ih spojim posto ulazi na kablovima ne odgovaraju ulazima na mojem kompu ili bilo kojoj drugoj kartici ... tacnije treba mi takozvana ``mala banana`` i da li postoji adapter za to???
molim vas treba mi brz odgovor |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Postoji mala banana.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
banned
|
![]()
Prebacio sam tvoj post u novi tred posto nije imao veze sa bilo kakvim bagovima u Cubase-u (sem sto se slucajno potrefio sa starom verzijom Cubase-a)
Nisi napisao glavno, a to je kakve konektore imas na audio karti? Ako je u pitanju integrusha, verovatno su klasicni mini-jackovi, ili kako ih ti vec zoves, a oni su standardni na svim kompjuterskim zvucnicima i standardnim audio kartama. Postoji jos mogucnost da imas Cinc konektore, ali oni prilicno drugacije izgledaju.
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Zoom H4n ili ne?to drugo za snimanje na foh-u? | Edi Prog | Live Sound | 17 | 20-08-2010 10:18 AM |
HD recorder ili nesto drugo? | goran ns | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 04-12-2007 11:29 AM |
evo nesto... | kVu | Promocija radova | 3 | 12-11-2005 04:37 PM |
MIKROFONI-NEUMANN,AKG,RODE ILI NESTO SASVIM DRUGO | bushavko | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 47 | 02-03-2004 10:01 AM |