|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]()
Ne radi drugi link.
Maybe the track or user has been removed U "Ce" mi smeta rajd cinela koja je preglasna. Gitara koja svira temu je suvise iza. I vokal mi mogao biti glasniji... (slusano na BM 6a). Pametno je kompresovano, i pristojno odsvirano za zivi snimak. Ja bi posebno snimio pevaca pa ga ponovo miksao. Ova pesma mu vise odgovara od prve. Last edited by google; 03-09-2010 at 07:46 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Sorry, bilo je postavljeno kao "private". Evo prebacio sam u "public" i sad mo?e da se čuje.
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]()
Ono sto mi bas mnogo smeta je sto cujem suvise uticaja, kao da se bas trude da lice na svoje omiljene bendove... Bolje je da imaju svoj stil, nego da kopiraju npr. Dors. Srecna okolnost je sto se Dorsa vise niko i ne seca (ovo je sala).
Sve u miksu stoji, i ovde mi smeta odnos- vokal je malo vise iza, cinele vise ispred i sl. Orgulje su odlicno izasle, gitara je solidna, ne treba bolja. Bas mi nije nesto, al radi posao. Vokal bi morao drugacije. Bilo bi pametno da se pevac snimi ponovo sa drugim mikrofonom i da bude vise napred u miksu. Imam utisak da je pevacu intonacija niza nego sto mu odgovara. Trebao bi to tehnicki drugacije otpevati, ali to bi se moralo probati, ne vredi pisati napamet. Quote:
Pretopstavljam da je ovo gotov snimak i da ne nameravaju/te ponovo snimati, ili miksati te dve pesme? Last edited by google; 04-09-2010 at 10:50 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Koliko znam snimljeno je osam pesama tako ?to su gitara, bubanj i bas odsvirani u?ivo, a kasnije u studiju su urađeni vokali, klavijature itd. Mislim da su ovo konačne verzije i da neće biti novog miksanja. Mastering će valjda biti rađen ako dođe do zvaničnog izdanja albuma. Ne znam ba? sve detalje jer nisam učestvovao, u pitanju je jednostavno moj omiljeni loznički bend. Sviraju kao trio i u?ivo su stvarno odlični.
And in the end, the love you take is equal to the love you make. Last edited by Znak; 04-09-2010 at 12:41 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() Quote:
Bas mora bolje. Tako sam i mislio. Siguran sam da su uzivo odlicni. Ali bas i vokal bi morali bolje da se urade, bas muti ceo snimak, vokal je iza. Ovo je solidno, moze da prodje. Mada mislim da mnogo bolje zvucalo da se bas i vokal poprave. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Evo jedna jednostavna i lepa rock pesma mojih drugara...
http://www.youtube.com/watch?v=N1Ov84ywjTk&NR=1
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
I jedan cover, I Put A Spell On You. Nije laka stvar za pevanje, ali mislim da se Panto tu odlično sna?ao:
http://www.youtube.com/watch?v=YEK7AOVu680
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|