Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 30-08-2010, 03:06 AM   #16
psionic
Superoperater

psionic's Avatar

Default Re: SAE Belgrade

Quote:
Originally Posted by MUzzY View Post
+1

@Psionic: Baci pogled na SAE.edu sajt pa vidi cemu te uce.
Vidim da pise da te uce da radis na "broad range of equipement", mada i dalje ne znam sta podrazumevaju pod time... Moze neko da te nauci da koristis kompresor, sta se desava kad odvrnes attack, ali bojim se da ne ulaze nesto u dubinu materije... Sta znam, mozda gresim.

Ima naravno tamo sve posebno da se uci, ali je pitanje koliko privatnih studija kod nas, ima vise od jednog clana ? Verovatno da producent ne mora da zna kako radi mikrofon, ali mislim da snimatelj vec mora to da zna. Pitanje je samo ko je ko ovde kod nas, u realnim okolnostima ? Tesko da nekome od nasih privatnih studija treba posebno usko profilisani kadar - mozda par televizija, ne znam...

15k evra je mnogo da se da za ta prestizna zvanja koja ovde malo vrede - kao sto Digital rece, mala grupica ce se stvarno naci negde. Znam po studentima sa FDUa (gluma) dodje njih 100 da polaze diplomski (ja im radim kao tonac), a u sezoni od njih glumi negde jedan, mozda ni taj jedan. Slicno je i u ovom slucaju.

Bilo kako bilo, svoje sam ja naucio, bar sto se skola tice... Mator sam za zaebancije tog tipa.

EDIT: Vidim da se dobija izvesna oprema zajedno sa kursom - macbook. Svejedno je skupo za nas smrtnike!

Last edited by psionic; 30-08-2010 at 05:19 AM.
psionic is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules