|
Produkcija Hip-Hop/RnB Muzike Snimanje, produkcija, obrada i aranziranje Hip-Hop/RnB muzike i slicnih pravaca... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Moderator
|
![]()
necu prebacivati u promociju radova.. jer nishta ne fali da bude i ovde stvar..
svi su kachili svoje stvari na ovu sekciju tako da nema potrebe za tim.. ja sam kachio puno stvari na promociju radova i proshle su n epimeceno.. tako da za shvakoga je bolje ovako poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Member
|
![]()
svakodnevno čitam po nešto sa Rumkog i tek sam sad video komentare
![]() svestan sam ja kvaliteta tih instrumentala, pogotovo mana i radim na tome, sve dok se oseti neki napredak (ma koliki da je) dobro je. jedan od novijih bitova koji bi izdvojio za komentar: http://www.youtube.com/watch?v=zBZuSZVvmZY hvala Granati na ozbiljnoj kritici. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Senior Member
|
![]()
Samo pichi! Skontaces vec vremenom sta ces htjeti da mijenjas! Trebalo bi da ti se podizu kriteriji, a da ima smisla to sto radis, IMA!
Lead melodije su mi mozda i najzbrzanije! Probaj malo poraditi na njima za pocetak. Istarzuj druge softsynthove. Ganjaj neke svoje presete,boje. Ma, samo stancaj, izrodice se vec neki hit! ![]() www.myspace.com/slikaiprilikamusika |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Member
|
![]()
taj ritam mi je nekako suv, mozda valja probati sa nekim rajdericama i duzim sub basovima... malo experimentishi sa perkusijama, ja ne bih sitnio sa tim doboshima u svim prelazima.
opet, prezvakane melodije, al i one bi mozda zvuchale svezije kad bi malo ishao sa nekim novim sinthovima sto kaze Ngino, samo nisam pristalica shtancovanja ako se ne mora, bolje je nekad sachekati talas inspiracije. probaj malo sa semplovanjem,to ume da osvezi pesmu a i dodatno da inspirishe, podstakne neke ideje i sl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Member
|
![]()
skontao sam da me je malo sviranje zasitilo, pa rekoh da radim nešto sa semplom, zanimljivo je. poslušajte
http://www.youtube.com/watch?v=HzMXFGN_82c |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Member
|
![]() Quote:
i ono - the less is more slichno bi zamerio i zarcokovom hurt lockeru - doboshi i hatovi lete na sve strane, a original je sasvim jednostavan i zato funkcionishe - prava stvar na pravo mesto. poz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Junior Member
|
![]()
http://www.soundclick.com/bands/defa...bandID=1060190
evo 2 nova beata pa ono poslusjte i kazite mi sta mislite xaxaxaxaxax |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Member
|
![]()
ne svidjaju mi se..ovaj timbo samo hrpa besmislenih sintova nabacanih u jedno..ovaj drugi old black shit prazan i ovaj shaker preglasan i iritantan sot ide lijevo desno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Junior Member
|
![]()
poshtujem ! preslushaj i ostali pa javi sta mislish
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Moji instrumentali... | alek019 | Promocija radova | 257 | 14-01-2022 12:04 AM |
moji remixi | stefdza90 | Promocija radova | 8 | 13-10-2008 06:49 PM |
LJUDI MOJI, KOJI JE OVO SHIT !! (freeport ploče ) | damir31 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 3 | 28-08-2008 12:13 PM |
Moji Prvi Sintevi!!!!!! | roginator | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 19 | 14-08-2007 11:15 PM |
Moji prvi radovi | artintact | Promocija radova | 3 | 21-02-2006 03:48 PM |