|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#71 | |
Banned
|
![]() Quote:
Sta mogu zakljuciti o akustici i zvuku na osnovu fotografije? Tako da je ova tema od pocetka suplja prica. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
VIP Member
|
![]()
Potpuno si u pravu. U to ime: tebi, Znaku i moderatorima foruma ?elim srećne praznike.
Pozdrav, Vasa
![]() |
#73 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
U dana?njoj muzici je zanimljiv primer dve dobre pop pevačice, koje su svaka na svoj način poku?ale da nađu put do publike. To su Rouzin Marfi i Ejmi Vajnhaus. Obe odlično pevaju, imaju odlične pesme, vrhunske saradnike, itd, ali je Rouzin ?anrovski i?la na to da treba biti savremen, upravo zbog prihvatanja od strane publike. Moguće je da je to i kompromis sa nečim ?to bi ona lično ipak vi?e volela, ali da ne nagađamo. Ejmi je uradila album u stilu kasnih pedesetih i ranih ?ezdesetih - da li je to bila poslovna procena ili je jednostavno radila ono ?to joj se sviđa, bez kalkulacija, to je sad manje bitno. I ?ta se de?ava? Ejmi do?ivi mnogo veći komercijalni uspeh od Rouzin. Kako to, zar glupa publika mo?e voleti staro vi?e od novog? Naravno da ne mo?e. Publika uvek vi?e voli novo. Ali ?tos je u tome ?to je u moru elektronike povratak na pedesete u stvari shvaćen kao ne?to novo i originalno, ?to, uz nepobitan talenat Ejmi Vajnhaus, dovodi do toga da je ona ipak postala veća zvezda od Rouzin Marfi. Ključna stvar u njenom uspehu je naravno to ?to je u taj starinski muzički stil unela i neke elemente koji u tom davnom vremenu nisu postojali i tako stvorila zaista ne?to originalno, kao onaj pomenuti spoj antika + perspekitva = renesansa.
![]() |
![]() |
#74 | |
Banned
|
![]() Quote:
2. Pesmu nisam upamtio, odn. kompozicije NEMA, kao ni teme, i svega ostalog, ali to i onako nikom nije bitno. 3. Ibrahim boy je los pevac, odn. nije pevac, "gubi se" u matrici, ne moze da drzi pazjnu slusaoca- posle par sekundi nestaje iz centra paznje i paznju odvlace drugi zvuci sto je pre do loseg pevaca, nego do aranzmana, koji je napisan da se sve cuje, sto mu je i svrha... 4. Teksta se ne secam, osim da ce se neko svadjati, pa pomiriti. Lici mi malo na novije Coliceve sitove. 5. "Spoj ovog i onog" me asocira na Frankestajna (ako sam ispravno gramaticki napisao ime ![]() 6. U svakom slucaju, produkcija je tri klase iznad one sto sam cuo od kolege Alavuka. Last edited by google; 15-08-2010 at 07:29 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Pro Member
|
![]()
kakve veze imam sad ja sa komercijalom ???
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Pro Member
|
![]()
da , popaj bese ... doduse nije kompletno autorska pesma ali je toliko izvrtena na radiju za proslu godinu da sam iznenadjen sokojevim izvestajem ... eto moj prvi "hit", pesma ima mana ali eto ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Pro Member
|
![]()
popaj je nesto drugo tj drugi zanr od onog cega se ja bavim niti sam ocekivao da ce da prodje kod radijske publike, mislio sam da mislis na moje radove pod imenom alavux, da si napisao da se radi o popaju ok ne bavim se takvom vrstom muzike, i da opet ne bavim se mainstream-om , vec klupskom muzikom a nisam dj .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Member
|
![]()
Evo sta se u poslednje vreme radilo u ninoboy studiju
![]() http://www.youtube.com/watch?v=zp5tPchK2xc Znaci pokidao sam se od smeha.. dokle vise ide to sa Ekremom.. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|