|
Audio Produkcija - Osnove ?elite da naučite osnove audio produkcije, postavite neko pitanje vezano za osnove, početnik ste, i ne razumete neke od pojmova ovo je pravo mesto za Vas. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#81 |
Superoperater
|
![]() ![]() ![]() ![]() Pa dobro, covek je napravio neke gramaticke greske, sto si odma tako surov ? Dobra ti je ova za kovertor ![]()
Mutna slika i mutan ton - ljubitelje filma muči on.. Last edited by psionic; 14-08-2010 at 03:05 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Banned
|
![]()
Monitor je na oko 1.3 m od mene, verovatno ne vidim dobro posle desetak sati rada, jbg.
![]() Losi kablovi- los zvuk, ali to je opet moje misljenje. Nemojte se cuditi zasto je forum dobio onaj cuveni nadimak- bas Vam odgovara. ![]() Last edited by google; 14-08-2010 at 08:12 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | ||||
Member
|
![]() Quote:
Quote:
Quote:
ne provociram, nego ozbiljno, mislim kako ste uvjereni, usprkos sto radite 20 godina da ovo sto ja hocu je nepostizivo? pa to cijela glazbena historija ima, SVI, samo ne u zadnjih 10 godina. a tih godina se pocelo zesce raditi na DAW-ovima. i da, rock bend ne bi snimali! pa tu mozda lezi taj zec!!! ![]() Quote:
upravo snimamo bubanj sa milijon mikrofona, kad bude gotov mogu poslat snimke. paralelno kroz dva uredjaja pa cemo blendati koji kanal ce biti glasniji od kojega plus eksterno stelanje zvuka. od svakoga imamo po cak par layer-a pa cemo ih slagati. netko bi stavio sample-ove ili nesto deseto, ne vidim problema. javim ako je sto bilo. glavno da vi svi sto "znate" odradjujete to ipak kako treba. da, rock bend. ali nije cak pitanje niti mog benda, nego dajte mi taj sut, bilo koji zanr, ma bilo sta, nije bitno rock bend ili tibetian ceremonial music. izgleda da se i nakon 8 stranica ne kuzimo. mozda da finimo temu posto smo se poceli vrtiti u krug. ako netko ima koji savijet, preporuku oko opreme, nacin snimanja... s kojom bi se moglo postici sto trazim, molim da mi pomogne. hvala svima, izvinite ako sam imao ostar jezik, ovo mi je zivot, sav sam u tome i onda mi zaleti u zaru. ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |||
Banned
|
![]()
Super. Mogli su uzeti i nesto malo ozbiljnije od toga sto imaju. Verovatno je snimatelj odlican?
Uverices se. Ja sam ti to napisao da ne bi trosio novac uzalud. Ako ti se snimak ne svidja/ne zvuci, nece zvucati NIKAD. Da bi se uverio u to trebas platiti oko 20- 50 sati u studiju (najmanje). Svaka se skola placa. Meni je svejedno da li ces uzeti za ozbiljno to sto sam rekao. Quote:
Treba biti ubedljiv i kad gresis i prepoznatljiv, sta god da radis. To retko ko ima, vise je stvar licnosti, nego bilo sta drugog. Nemas iskustvo, nego tripove tipa- da je neko negde uradio nesto, pa ces i ti tako. Ja sam isto mislio, kao i ti, pa sam se uverio da je to budalastina, ne zameri. To sto se prica o produkciji je najvecim delom mitologija. Rokeri su puni tripova, a vrlo tanki muzicki. Imaju uzasno lose instrumente, uglavnom neupotrebljive... Quote:
Quote:
Rekao sam vise puta, ne vredi ponavljati.Ono sto ti se ne svidja, nikad ti se nece svideti, bez obzira kroz sta ga "proturis". Sto ga vis "proturas", zvucace sve gore, dok na kraju ne unistis snimak i ne potrosis novac. Srecno! Last edited by google; 14-08-2010 at 09:37 AM. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Debljina apsorbera | Solozabal | Dizajn i konstrukcija studija | 9 | 02-04-2010 08:20 PM |