Quote:
Originally Posted by DaBear
Kakva diskusija !! Boze svasta ce biti ovde da se cuje i procita.....
volim kad neko priupita kako dobiti (ovoga puta) mega zvuk dobosa....a pritom se koristo semi-pro (amaterska) oprema za snimanje i sviranje, sa losim sviracima, u improvizovanom studiju, sa "snimateljem" koji ima svega 3 meseca prakse u bedroom studiju... i onda rezultati nekako nisu isti...itam se pitam....
sve je u experimentisanju! menjaj mikrofone, nacin rada, nacin snimanja, muzicare, dobose, sta vec...i radi to puno i dugo i nekako ces pokapirati sve sto treba da znas...
|
Pitam se kada ce i da li ce ikada ponovo, ovo mesto biti mesto razmene misljenja, iskustava, pitanja i odgovora, na krajnje kulturan, prijateljski nacin, kao sto je to bilo u pocetku. Covek postavlja nekome pitanje, neko misli da ga razume i porazgovara sa njim, a onda uleces ti i cudis se kakva je ovo diskusija! Zasto mislis da je ova diskusija glupa? I da jeste, sta to tebi smeta i zasto prosto MORAS nesto da odgovoris, a glupa ti je tema. Jako retko ucestvujem u diskusijama upravo iz tog razloga, jer se bukvalno svaka druga tema pretvori u prepucavanje. Ja sam coveku normalno odgovorio sa svog stanovista i iz mog iskustva, nikoga niti pominjuci niti omalovazavajuci. Pa ne dozvoljavam ni tebi da me stavljas u taj kontekst. Ipak mora postojati neka doza domaceg vaspitanja i postovanja, a pogotovo prema kolegama.