|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
a ?to je portable?
...ja sam imao taj problem kao i ti, reinstalirao wind i vi?e nema problema... Napravi update cubasea, i to sam radio.. A da ne otvaram novu temu, i meni je problem s cubase hitan, do sad nisam imao problema, a evo nabacio vi?e audio traka nego ?to inače radim i zatrzava mi u pm, a napada procesor; od kako upalim cubase procesor je na 95-100% i ne ide dolje, memorija na 3GB. Mjenjao audio latency od 64-2048 i ni?ta ne odgovara.., zatrzava zvuk, blokira itd. (win7 64, intel 3,0dualC, 8gb ram, tascam fw1082.) Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
reinstalirao sam, al ne poma?e.
Ne?to mi puni procesor, ne povezujem to s tascamom... A tascam nije imao u planu drivere za win 7, a ima sad, taman kad sam ga kupio, nakon par dana izbacili drivere.. Sve bilo ok do prije mj dana, od tad me ne?to zeza. Morat ću sve reinstalirat (windowse) a to mi je cijeli dan hebada (kad mi je 98% softwera crekirano ,pa dok se napatim da proradi sve...) kuku |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
portable je olaksana verzija koja ne koristi nikakav doongle i ekstremno je stabilna. setup je svega oko 100MB, mozda i manje. gola audio rampa i nesto vst-a... prednost je to sto nista ne ide u registry, sve su funkcije tu samo sto halion i ostalo sto dodje sa punom verzijom instaliras posebno. ja koristim nuendo 4 portable i nijesam imao ni jedan problem do sad. cubase 5 portable sam probao i radi jednako dobro mada mi nuendo vise lezi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
probaj da defragmentujes folder sa projektom, i to moze da zeza ako je masu traka, prosto disk ne moze da izbaci toliko....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
evo reinstalirao windowse i ni?ta...
zatrzava, blokira, asio perf. 100% na audio latency 2048... nemam pojma ?ta mo?e bit sad, nije mi se prije de?avalo.. Mora li to tako? ...s obzirom da nisam "smrzavao" trake tj efekte. Kaku pilu trebam imat od kompa da to ?ljaka? http://img810.imageshack.us/img810/9675/45367171.jpg ovo je slika dok ne svira, stop mode ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
...pa procesor ti verovatno jedu ti reverbi koje imas insertovane na svim kanalima, stvarno neznam kakva masina treba da bude da bi gurala 20 reverba i ko zna sta jos...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
nisu reverbi insertovani, oni mi idu na send, na insertima imam eq, kompresore, deesere itd itd..
Al, zadnje što sam radio je da sam snimao vokale; pa kako sam uspio snimit - nije trztalo ništa. Kako se smrzavaju kanali u cubase??! a auditionu znam, ovdje ne mogu nać. Idem sad probat poisključivat inserte pa ću vidit jel radi. ...pogasio inserte, i dalje ne radi glatko. Asio se smanjio do pola (pokazatelj onaj) a npr vokal glavni je "tu" ali ne svira, samo tu i tamo zašušti. Jako. A wave je uredan. Sve pluginove s njega skinuo. Ništa. btw vidim da audio fileovi imaju nekakvu "plavu" okomitu crtu na sebi i ta crta proizvodi "šuš" jako glasno. Čudesno. al, s obzirom da sam to prebacio na externi hdd (projekt), vratio sam ga na c disk i sad kada pogasim inserte na 7-8 kanala, audio latency stavim na preko 2000, onda je ok. I dalje stoji pitanje freez track? kako? Last edited by tomycrosound; 13-08-2010 at 01:11 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
RAM! Vadi ram i kombinuj. Radi samo sa jednim slotom. Moguce je da ti je memorija nekompatibilna (ili riknula)!
Iako je isti proizvodjac, iako su navodno na istoj brzini, iako je sve "identicno". Izvadi i radi samo sa 1 GB i probaj sve moguce kombinacije sa obe karte i svim slotovima (nadam se samo da nisu slotovi ti koji prave problem). Moguce je da imas dvije razlicite mem. karte koje su ti instalirali pa ti rade pizdariju, bez obzira sto su "na oko " iste! Dobro pogledaj. i uporedi ih a bilo bi dobro da imas i kutijice, deklaraciju, iako i one mogu biti iste, sve samo ne kartice. Kod mene, jedna je imala sa obe strane vidljive cipove na samoj stampanoj plocici/karti dok je druga imala cipove samo s jedne. Ko bi rek`o? ![]() www.myspace.com/slikaiprilikamusika Last edited by Ngino; 13-08-2010 at 01:39 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
hmh, prekjučer kupio 2gb
![]() isčupat ću ja te ramove sad pa da vidim. Prije toga sam imao 3kom i sve bilo ok... btw, dva su ista, a ova dva sasvim različita (izgledom). Postoji li način kako provjerit da li je komp. sve? ...izvadio dva rama, ova dva što jesu 100% ista (2x 2gb) sam ostavio, probao ih najprije u prve zatim u druge slotove i ništa mi se nije promjenilo. (s jednim ne mogu projekt ni otvorit). Dal je tebe samo cubase zezao ili još nešto? http://www.youtube.com/watch?v=qpTP6pleFsQ UŠTIMAM DA RADI, NAPRAVIM BACKUP, PONOVO POKRENEM PROJEKT I OPET ŠUŠTI! Last edited by tomycrosound; 13-08-2010 at 11:13 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
FRUITY LOOPS PROBLEM HITNO!!!! | walsh | Audio Software | 12 | 21-07-2010 05:32 AM |
HITNO, problem na muzickoj | Nemania | Computer Hardware | 3 | 07-04-2010 08:40 AM |
Cubase problemcic, hitno | OFF | Audio Software | 4 | 03-03-2010 04:12 PM |
Problem sa Motifom - Hitno! | balthazaar | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 7 | 24-02-2010 04:38 PM |
HITNO: Cubase 5 & UAD 2 | Komplex | Audio Software | 3 | 03-10-2009 04:12 PM |