Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > DSP forum

DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 09-08-2010, 10:54 PM   #34
lala
Junior Member

Default Re: mrzim decu

Sjani ste. Ovo su sve dobri saveti. Odusevilo me ovo sto se otvara u Bgd.
Taj moj je nedavno zavrsio srednju elektro ( audio video uredjaji) jer je zeleo da nauci i kako da odrzava svu tu potrebnu skalameriju.
SAE daje neke popuste, stipendije ... ucenicima iz siromasnih zemalja. Do sad su mu ponudili 50 posto jeftinije. Upravo je u pregovoru sa njima ( nisam zapamtio ime tog tipa iz Engleske). Od prekljuce je dobio besplatno online ucenje i cujem od njega da su mu do sada odgovorili na sva pitanja koja je postavio.
Radio je po ovim lokalnim studijima i pokupio ono sto je moglo da se iz njih pokupi. Ima par bitnih ljudi u Zr koji znaju sta rade. Sada je uglavnom kod kuce i ono sto znam je da mi je sve puno nekih klinaca koji stalno nesto snimaju i sviraju ( uglavnom metalci ). A to bas prija.
Ovi iz SAE Bg ne nude kompletnu skolu nego samo neke kurseve ( poslacu ga jer nisu preskupi a mozda nesto pokupi) i mozda tek dogodine prosire ponudu. Nekako mislim da je bolje da prvo ode za Ns u Play Medija jer tamo ipak predaju neki provereni ljudi koji su znanje sticali mukom i radom.
Mislim da niste u pravu kada savetujete da je bolje da izabere nesto drugo cime ce se baviti. Meni je bitno da se bavi onim sto zna i voli. Moje je samo da mu ponudim, i omogucim ono sto izabere. I ja sam u muzici vec jaaako dugo i nikada se nisam pokajao zbog toga. Puno rada, a nikad dovoljno para. Ja cak ni ne radim ono sto bi voleo ( al moram jer sam naviko ove moje da jedu svaki dan), pa se nadam da ce on uspeti u onome u cemu ja nisam.
U svakom slucaju vec ima puno vece znanje od mene ( ja sam u onom delu pre masteringa). A u poslednje vreme me prevazilazi i u gitarama ( na svu srecu ne svira harmoniku i trubu pa sam tu bolji).
Kad dodje na red Bg svakako planiram da mu savetujem da radi kod nekog u studiju i uci.
Sve sto se bude dogadjalo sa njim cu videti da javljam, tako da svi vide sta mogu da ocekuju ako rese da se bave ovim poslom
lala is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules