Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > DSP forum

DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 04-08-2010, 12:48 AM   #22
lala
Junior Member

Default Re: mrzim decu

Dobro je sto si sve ovo napisao. Kada nesto ne znam volim sve strane da cujem.
Na zalost ne znam engleski dovoljno dobro da bih sve sam proverio, a klinac se bas zalepio za njih. Imam drugare muzicare po celom svetu i od njih sam cuo samo lepe stvari o SAE. Ovo je drugacije vreme od onoga kada sam ja pocinjao i internet nudi neverovatne stvari za ucenje. Skinuli smo gomile nekih video kurseva, knjiga, tutorijala... Vodio sam ga kod nekih drugara koji imaju studio i tamo je radio. I ono sto ja vidim je da zeli da bude u muzici. Ja nekako verujem u skole i iskustvo mi govori da su skolovani muzicari uvek daleko ispred onih sto su sami ucili. Praksa je dobra, ali zavisi kod koga se radi. Cubase poznaje vec jako dobro. Zato i hocu da ga saljem u NS. Mogu da ga ubacim na ovaj nas elektrotehnicki, a imam i neke drugare koji mozda mogu da ga proguraju na ono pri glumackoj ali kakve su mu onda sanse da izadje negde napolje i bavi se tim. Nekako ne mogu da ga zamislim da ceo zivot provede praveci sund, kao ja, da bi preziveo.
Inace danas sam uspeo da se malo duze docepam PT-a i resio da ostanem na onom sa cime radim zadnjih 100 god.
hvala svima
lala is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules