|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Member
|
![]()
Evo ti jedan loop samo kick, pa probaj...hvala i izvini za cimanje, ali ipak mi je hitno da znam..pozz
http://www.sendspace.com/file/4uxeow |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
VIP Member
|
![]()
probaj da okrenes polaritet na zvucnicima
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
VIP Member
|
![]()
permutujes pinove 2 i 3 na kablu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
VIP Member
|
![]()
ja mislim da ih ti mnogo opanjis, i da je nemoguce da se ista stvar (isti "kvar") pojavljuje na obadva zvucnika...
![]() |
#27 |
Pro Member
|
![]()
A na chemu drzis te kutije? Vrlo je moguce da ti vibrira, rezonuje stalak ili sto.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||
Member
|
![]()
Ne verujem da je do polova jer sam proverio (vizuelno) , membrana udara napred, tako da otpisujem tu mogucnost...
Quote:
Quote:
![]() Sve u svemu zvucnici su u bukvalnom smislu reci UBICE! Definitivno sam odlucio da ih zadrtim pogotovo sto mi je kao poklon stigla i original torba za njih pa je sve kompletirano! ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Ivan Lekic
|
![]()
isto je i kod mene.. kada se puno pojaca dobija se taj zvuk "kartona"koji udara..
nije znaci nikakav kvar.. ja sam prosto iznenadjen koliko nisko ove kutije emituju .. stvara mi se efekat sub-a Ne znam sta drugo da ti kazem osim da previse trazis od kutija sa 5 inch-a .. ali sigurno je da ovoliku preciznost i dubinu nemaju ni vece kutije ! Imam 5 pari monitora u studiju .. focali su mi odmor za usi i drago mi je da si odlucio da ih zadrzis .. da ne budem usamljen ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Hvala ti jos jednom na pomoci i na savetu za monitore, definitivno su neverovatni!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Cubase 5 problem hitno! | Proton | Audio Software | 37 | 17-12-2010 11:11 AM |
HITNO, problem na muzickoj | Nemania | Computer Hardware | 3 | 07-04-2010 08:40 AM |
Problem sa driverom. pomoc HITNO | Nemania | Audio Software | 10 | 24-03-2010 07:45 PM |
Problem sa Motifom - Hitno! | balthazaar | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 7 | 24-02-2010 04:38 PM |
Focal Solo 6 BE | Rhino | Monitoring | 0 | 09-01-2009 07:46 AM |