|
Live Sound Razmenite iskustva o uredjajima za live sound koji obuhvataju opremu i rad sa zvukom uzivo. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
Hvala puno na odgovoru!!!
Veliki pozdrav ![]() Rale |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
|
![]()
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Pazi, pa to je dosta jeftinije od SRXa JBLovog.....te 3 kutije, koliko vidim su oko 6000$, a 2x712 i 2x718 sa pojacalima (bez driveracka) se tesko spakuju u tu cenu
![]() |
#14 |
SuperModerator
|
![]()
meni generalno nije jasna opsesija sa JBL razglasima. osim velikog verteca, meni je sve to bzvz. iskreno. ok, moze i mali vrx da bude kul ako se pomuci oko kalibracije, ali sve ostalo..... ne kapiram
![]() ...kad smo kod RCF-a.... ne znam, meni taj NX onako, nesto to meni siljato radi, gde god sam slusao... a TT je vrhunski! Ne znam tacno koji je cenovnik ali meni deluje da je to vrhunski sound za ne tako velike pare ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Ima i peak i thermal protection normalno,tako da o paljenju nema govora...
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 23-07-2010 at 04:20 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
Voleo bih da cujem to... Nije to previse, ako tako radi, i tako se lako nosi
![]() |
#17 |
Member
|
![]()
Kolega Bitch gde si sve slusao NX pa radi "siljato"?Pored njegovih subova nebih imao takav utisak...Meni jbl radi jako dobro,ali nezaboravimo da zvuk prvenstveno zavisi od instrumenta,coveka koji svira,mic.,mixera i osobe koja radi sa sistemom...Ako cemo realno,ver tec pasivni koji ima Misa Berar nikako da proradi kako treba,a kako ti rece da je "ok"(veliki ver tec)....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
SuperModerator
|
![]()
nema potrebe da se upustamo u to cija puska bolje radi i koje firme kako rade
![]() NX sam slusao kod Danijela u Subotici, i jos negde u Beogradu na otvorenom, ne secam se sad koja beshe manifestacija... ...u stvari da se ne lazemo , nisam slusao NX nego sam RADIO na njemu, kao i na TT, i jos desetak line array sistema. Kada kazem siljato onda mislim na siljato ![]() Ja mogu da poteram pasivni vertec kao i bilo koji drugi line array, stacked ili kakav god PA. ako neko ne moze, jbg ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Member
|
![]()
Ako imas utisak da se ovde radi o "naoruzanju" onda se bespotrebno osecas "ugrozenim"...Danijel nema subove NX,a molim te reci mi gde u Beogradu si radio na NX-u,koja je to manifestacija bila,i koja konfiguracija,uostalom to je bilo moje pitanje i u predhodnom postu,ali nisam dobio odgovor...Naravno da nemam pretenzija ka bilo kakvom raspravom ili sl.,samo me interesuje to sto sam naveo,gde,kakav set up,ko je to radio-naravno ako se secas...
![]() Last edited by SBaudio; 24-07-2010 at 01:33 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
SuperModerator
|
![]()
ma ne osecam se ugrozeno, opusteno, FOH engineering mi nije main delatnost
![]() ![]() jbm li ga, mozak mi zakazao, ali seticu se sta je to bilo u BG. Mozda neki mali gig na Kalesu, ne mogu sad tacno da se setim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sta koristite od VSTi za ...? | SumAnuT | Audio Software | 2 | 14-05-2009 04:30 PM |
Gitare"Aria", kakve su? | sille | Gitarska Produkcija | 21 | 08-02-2007 07:45 AM |
Koristite li lo-pass ? | OFF | Audio Produkcija - Tehnike | 21 | 03-02-2007 04:04 AM |
Kakve biste tutoriale zeljeli citati? | ANITA | Obavestenja | 4 | 02-10-2006 10:17 PM |
Kakve su ovo novotarije u zaglavlju foruma | LACKY | Obavestenja | 17 | 07-06-2006 08:08 PM |